Lines Lune Landing

Background
Onsdag 4:00 pm trending_flat 5:00 pm
Fredag 5:00 pm trending_flat 6:00 pm
Søndag 12:00 pm trending_flat 1:00 pm

Jeg intervjuer artister og spiller deres musikk. I Lines Lune Landing får du også prOrtrettet; serien hvor jeg intervjuer alle de forskjellige redaksjonene på radiOrakel. Redaksjonene skal i slutten av hver episode (på to deler) nominere en norsk kvinnelig artist som fortjener mer oppmerksomhet. I tillegg vil jeg spørre redaksjonene om diverse låter som de husker godt og som betyr noe spesielt for dem. Dette blir kos dere!
Du får også Blå Time med Line. Det er en serie spillelister som er basert på diverse sjangre innenfor blues og trad-pop. Når jeg har tid blir det også blues – i serien Bøker & Blues. Hvor Christelle Ravneberget og jeg snakker med to forfattere/lyrikere i hver episode. Mest om bøker men også litt blues!

Mandager sender jeg også serien prOrtrettet!

Hver mandag mellom 20:00 og 22:00 får du to hele timer med intervjuer. Gjestene er radiOrakels egne redaksjoner og ildsjeler i styrende verv.  Alle gjestene må velge ut flere låter på forhånd som de husker fra forskjellige perioder i livet og de skal nominere en kvinnelig (eller ikke-binær) artist som fortjener mer oppmerksomhet! Det er bare å glede seg!

Da jeg dro på kurs for første gang hos radiOrakel, tilbake i 2018, så hadde jeg etterpå veldig lyst til å lage en serie om de forskjellige redaksjonene som er tilknyttet radioen. Dette for å bli bedre kjent med deres programmer, men også for å suge til meg mest mulig kunnskap da jeg var helt fersk i radiofaget.

Lines Lune Landing kan strømmes direkte fra vår hjemmeside https://radiorakel.no eller fra en strømmeapp som tunein.com/radio/RadiOrakel


Verdens eldste kvinneradio

RadiOrakel er verdens eldste kvinneradio, og har siden 1982 produsert eksperimentell journalistikk, nyskapende komikk og gravende hørespill; alt med en skeiv vinkling som har gjort sendingene til en enestående radioopplevelse. Musikkprofilen dekker det meste av hva som er tøft og fint, alt fra de særeste pønkestemmer til hardslående country!

Om du har lyst til å bidra i det arbeidet radiOrakel gjør gjennom fremragende og gravende journalistikk kan du delta på kurs og bli medlem.

RadiOrakels trofaste administrasjon og ledelse holder til i tredje etasje på Blitzhuset. De mest ivrige er tilstede daglig og slår gjerne av en prat om du stikker innom for ikke å snakke om gjester som vil besøke oss. De er også tilgjengelige etter avtale, da helst ved mail eller duepost.

Ansvarlig Redaktør – Hanne Rye Hanssen: redaktor@radiorakel.no

Episoder0%