Lines Lune Landing

16:00 | 7 sept. | Eksklusiv førpremiere av Susannas’ «ELEVATION EXTENDED» EP på Lines Lune Landing

todaySeptember 4, 2022

Background

Susanna slipper «ELEVATION EXTENDED» EP 9 september!

Hør hele den nye EPn i Lines Lune Landing, eksklusivt før slipp 7.  september kl. 16:00

Etter å ha utgitt det kritikerroste Baudelaire-albumet ‘Elevation’ tidligere i år, er Susanna tilbake med flere tolkninger på ‘Elevation Extended’ EP 9. september. Første singel, ‘Come Avalanche’, slapp allerede 26. august.

På ‘Elevation Extended’ EP får lytterne oppleve nye låter, men også en enestående ny versjon av tittelsporet, alt innspilt med Susanna, Stina Stjern og franske Delphine Dora sammen.

— Vi møtte faktisk ikke Delphine før i våres, sier Susanna. Til tross for at vi allerede hadde laget Elevation albumet sammen. Det var en slags covid-aktig innspilling med en lang-distanse utveksling av idéer, musikk og filer. Så det var stort å endelig møtes og å være i samme rom. Resultatet er denne nydelige EPn, og jeg ser frem til konsertene vi skal spille samme fremover

Den første singelen fra kommende ‘Elevation Extended’ EP er et drømmende, flytende spor. Kvinnestemmer mikset med skraping fra kassettbånd, fioliner og synth skaper en mystisk eterisk stemning, og er en gripende introduksjon til Epn.

Susanna utga sine tolkninger av dikt fra «The Flowers of Evil» av Charles Baudelaire på albumet ‘Elevation’ i mars, sammen med musikk kuratert av Susanna for Stina Stjern og Delphine Dora. Utgivelsen har mottatt strålende anmeldelser, Susanna er nylig intervjuet over tre sider i engelske Prog Magazine og i september spiller hun konserter i Trondheim, Tønsberg og på Bærum Jazzfestival.

Susanna ‘Elevation’ EXTENDED live:

26.08.22 ‘Baudelaire & Piano’ Stallen Horten Jazz Club, Horten (AVHOLDT)
09.09.22 ’Susanna synger Baudelaire & Hofmo’ Ulvik Poesifestival, Ulvik
15.09.22 ‘Elevation’ Trykkeriet Scene, Trondheim
16.09.22 ‘Elevation’ Nonfigurativ Musikk Café Uro, Tønsberg
17.09.22 ‘Elevation’ Bærum Jazzfestival, Bærum
17.11.22 duo med Juhani Silvola Tromsø Jazzklubb, Troms EXTENDED

Written by: Lines Lune Landing

Previous post

Elly slipper låta Kompass 26.08.22 (Foto: Guro Sommer)

Lines Lune Landing

Ellen Marie Løkslid med Norsk låt | ‘Kompass’ | 26.08.22

Ellen Marie Løkslid slipper Norsk låt 26.08.2022! 26. august er Ellen Marie Løkslid klar med norsk singel! ”Kompass” er en poplåt som handler om å svømme i et slags bad av tanker og følelser, og ikke helt vite veien ut. Den lyse instrumenteringen og mer lekne vokalen fra albumet før er videreført. ”Kompass” er en låt om å ønske seg et indre kompass, som hjelper en å finne veien ut […]

todayAugust 26, 2022

0%