Bidra !

Vil du bidra til at radiOrakel fortsetter å lage hyggelig, kritisk og musikkglad radio? Da er du på rett sted! Om du vil være med på å lage radio kan du gå til ‘bli med!’ i menyen over.

Patreon

Patreon er en praktisk måte å støtte saker med en slant i måneden over tid. Radiorakel’s patreon-side finner du her: www.patreon.com/radiorakel . Der klikker du på ‘become a patron’ og velger hvor mye du vil støtte med.

Kontooverføring

Hvis du heller vil gi et engangs eller månedlig bidrag er kontonummeret vårt 1254 05 19879.

Vipps

Om det passer bedre for deg å vippse så er det bare å velge ‘betal til’, søk frem ‘radiorakel’ og betal valgfri sum til ‘radiorakel trøyer ting og tang’ med ordet ‘bidrag’ eller ‘støtte’ i kommentarfeltet.

Grasrotandel

Når du tipper kan du velge å gi grasrotandelen din til RadiOrakel. Grasrotandelsnummeret er 857553152. Gå til Norsk Tipping for å tilknytte din tippekonto, eller si ‘jeg vil gi grasrotandelen min til radiorakel’ om du tipper i kiosk.

Tusen takk! Uansett hvor mye du gir så bidrar du til at radioen kan fortsette å lage bra innhold, bygge på mediemangfoldet og få igang flere spennende nye redaksjoner samt passe på de gode vi allerede har 🙂

0%