Bidra !

Vil du bidra til at radiOrakel fortsetter å lage hyggelig, kritisk og musikkglad radio? Da er du på rett sted! Om du vil være med på å lage radio kan du gå til ‘BLI MEDLEM’ i menyen øverst til høyre eller ‘KURS’ –  hvis du ønsker å komme på kurs for å lære journalistikk, lydteknikk på radio eller kanskje du vil bli programleder med egen redaksjon? Man kan også lære selv-kjør – hvor man er sin egen tekniker mens man lager program eller intervjuer gjester.

spleis.no/369797

Vår kampanje på Spleis – holder på til 30/6-24 – så her er det bare å bidra med det du kan, alle monner drar når vi skal drive radioen videre! Alle bidrag går direkte til drift av radiOrakel fm 99.3 samt lokaler og det er ikke farlig å bidra selv om delmålet vårt er nådd på kampanjen, alle kroner hjelper oss videre inn i 2025! Takk!

Patreon

Patreon er en praktisk måte å støtte saker med en slant i måneden over tid. Radiorakel’s patreon-side finner du her: www.patreon.com/radiorakel . Der klikker du på ‘become a patron’ og velger hvor mye du vil støtte med.

Kontooverføring: 1254 05 19879

Hvis du heller vil gi et engangs eller månedlig bidrag er kontonummeret vårt 1254 05 19879.

Vipps 510614

Passer det deg best å støtte via VIPPS – så bruker du VIPPS-NR: 510614 (Trøyer, ting og tang), betal valgfri sum til radiOrakel. Skriv ‘bidrag’ i meldingsfeltet!

Grasrotandel (nummer: 857553152)

Når du tipper kan du velge å gi grasrotandelen din til RadiOrakel. Grasrotandelsnummeret er 857553152. Gå til Norsk Tipping for å tilknytte din tippekonto, eller si ‘jeg vil gi grasrotandelen min til radiorakel’ om du tipper i kiosk.

Tusen takk! Uansett hvor mye du gir så bidrar du til at radioen kan fortsette å lage bra innhold, bygge på mediemangfoldet og få igang flere spennende nye redaksjoner samt passe på de gode vi allerede har 🙂

0%