Kurs

Verdens beste kvinneradio vil ha deg!

Mange har startet sin radiokarriere i radiOrakel. Vi har siden oppstarten i 1982 holdt kurs innen radiojournalistikk og radioteknikk. Meld din interesse i skjemaene under så kontakter vi deg før neste kurs. Etter endt kurs kan du bli medlem av radiOrakel. Du kan delta på interne kurs og workshops og søke om fast sendetid til egne programideer. Teknikere kan få teknikervakter eller bli fast tekniker i en redaksjon. Kursene holdes vanligvis i radiOrakels lokaler i 3. etasje i Pilestredet 30c, i Blitzhuset. Medlemspris: 300,- Student / arbeidsledig: 500,- Øvrige: 2.500,-
Påmelding: kurs@radiorakel.no

Journalistkurs

RadiOrakels historie og formål, Journalistisk metode, Etikk og vær varsom-plakaten, Sjangerbruk, Intervjuteknikk, Research, Lydopptak, Redigering Etter endt kurs får du prøve deg live i rilleslange og nattsending, og du kan arbeide som journalist i en eller flere av radiOrakels redaksjoner.

  Interessert i journalistkurs?

  Navn

  Epost

  Skriv gjerne litt om hvorfor ønsker du å delta på kurs hos oss:

  Teknikerkurs

  RadiOrakels historie og formål, Redigering, Etikk og vær varsom-plakaten, Radioteknik, Teknikers oppgaver under sending, Samspill med programledere Etter endt kurs får du tilbud om følgevakter. Det vil si at du er tekniker for en sending under oppsyn av en erfaren tekniker.

   Interessert i teknikerkurs?

   Navn

   Epost

   Skriv gjerne litt om hvorfor ønsker du å delta på kurs hos oss:

   0%