Lines Lune Landing

Ellen Marie Løkslid med Norsk låt | ‘Kompass’ | 26.08.22

todayAugust 26, 2022

Background

Ellen Marie Løkslid slipper Norsk låt 26.08.2022!

26. august er Ellen Marie Løkslid klar med norsk singel! ”Kompass” er en poplåt som handler om å svømme i et slags bad av tanker og følelser, og ikke helt vite veien ut. Den lyse instrumenteringen og mer lekne vokalen fra albumet før er videreført.

”Kompass” er en låt om å ønske seg et indre kompass, som hjelper en å finne veien ut av tanker og følelser.

”Kompass” møtes i en delikat blanding mellom pop og rock. Låta gir deg kanskje et hint av Sondre Justad, sammen med en deilig touch av sommerlig rock. Man får et innblikk i frustrasjonen av å føle at man mangler noe å stø seg på, samtidig når dette ”noe” helst bør være i en selv.

Jeg hadde lyst til å skrive en låt om det å kjenne seg overøst av tanker og følelser, og ikke vite helt hvordan man skal finne veien ut – samtidig ha noen der, en kjæreste, som man ikke vil miste, såre eller fornærme

– sier Ellen Marie selv om ”Kompass”

Om Ellen Marie Løkslid

Sanger og låtskriver Ellen Marie Løkslid (aka Elly), utga høsten 2021 sitt tredje soloalbum «The Company of You». Musikken ble bl.a. spilt på NRK P13, NRK P1 Vestfold- og Telemark og NRK P2. Nå er hun klar med norske låter fremover.
Både debutalbumet «Heal My Heart» og oppfølgeren «To Somewhere Peaceful», høstet svært gode kritikker – så mye som seks terningkast 5 i Norge. Hun har fra første albumet blitt omtalt med en særlig styrke i formidlingsevnen.

Hennes utgivelser spenner fra pop til singer/songwriter, blues, country og jazz, hvorpå hennes siste albumutgivelse er tydelig forankret i popsjangeren. Popreferansene er også videreført i de nye norske låtene, samt produsentsamarbeidet med David Aleksander Sjølie. I tillegg var Julie Falkevik Tungevåg produsent på tredjealbumet. Hun har tidligere samarbeidet med bl.a Anders Engen, Bjørn Klakegg, Audun Erlien, låtskriver Jeffrey A. Wasserman og Knut Reiersrud. I 2007 fikk hun spille sammen med Jeremy Spencer – tidligere musiker i Fleetwood Mac – hvor en ny gjesteopptreden fulgte året etter på Suwalki Bluesfestival i Polen.

Du kan lytte til radiOrakel FM 99.3 her!
play_arrow

Verdens eldste kvinneradio

Programmer 1:01 am trending_flat 1:01 am
Onsdag 4:00 pm trending_flat 5:00 pm
Fredag 5:00 pm trending_flat 6:00 pm
Søndag 12:00 pm trending_flat 1:00 pm

Written by: Lines Lune Landing

Previous post

Pressebilde artist Mona Krogh

Lines Lune Landing

26. aug. | Musiker Mona Krogh besøker Lines Lune Landing 17:00

Mona Krogh ble nominert av Emilie Eie fra VALP til kvinnelig Norsk artist som fortjener mer oppmerksomhet! Jeg inviterte Mona i studio og tilfeldivis så hadde hun nettopp flyttet til Oslo så det :passet perfekt. Skru på radioen mellom 17:00 og 18:00 fredag 26. august 2022, så får du med deg del 1. I del 2 som kommer førstkommende søndag — skal også Mona nominere en kvinnelig, Norsk artist som fortjener […]

todayAugust 25, 2022

0%