Lines Lune Landing

12:00 | Live Sings Sassy Lines Lune Landing

todayMarch 20, 2022

Background

Live Foyn Friis fra Asker har studert de gamle jazz sangerinnene helt fra barnsben av, hvor hun vokste opp i et musikalsk hjem med mange gamle jazzplater på repet.

Spesielt mange av sangene fra repertoaret til den store Sarah Vaughan har Live tatt med seg til sitt eget band. Mye fordi hun hadde noen plater som feks «At Mister Kellys» m.m. som hun nærmest har hørt ihjel.  Friis ble nominert til den danske spellemannsprisen med sine 4 album i kategoriene Årets Vokaljazz Album og Årets særutgivelse Danish Music Awards. Hun vant tittelen Årets Unge Jazzkomponist, og ble i samme anledning utnevnt som Danmarks nye jazzstjerne! Hun er nå flyttet hjem til Norge igjen, og legger nå ut på turné med norske musikere.

Et udtryk så stærkt og på samme tid så gennem musikalsk at det stod klart for alle at her er en kvindelig solist med verden for sine fødder!

– Stardust – Wall of Fame – Jette Lykke

Bandet er en fantastisk trio bestående av Rodrigo Villagra på kontrabass, Bård Helgerud på gitar,  Magnus Sefaniassen Eide på trommer og sist men ikke minst, Live Foyn Friis – på vokal

[separator type=”thin”]

Live besøker meg i Lines Lune Landing på radiOrakel FM 99,3 – før og etter baby!

Foto Live Foyn Friis besøker radiOrakel og Lines Lune Landing
Live slapp nettopp albumet ‘Live Sings Sassy’ – en hyllest til Sarah Vaughan med Live Foyn Friis Kvartett

[separator type=”thin”]

Du kan sjekke ut hele det nye albumet her på Spotify: Live Sings Sassy

Sjekk ut albumet ‘Værfast’ også! (2021)

Live Sings Sassy | Live Foyn Friis Kvartett

[separator type=”thin”]

Du kan strømme våre sendinger direkte fra vår nettradio!

Livestream

Written by: Lines Lune Landing

Previous post

Kultur

NY POD: Culture Sex Relationships

Justin Hancock er seksualunderviser og har vært i bransjen i mer enn 20 år. Han har vært underviser for unge mennesker, voksne og andre seksualundervisere. Sammen med  Meg-John har han skapt podcasten som har en feministisk interseksjonell sexpositiv tilgang til seksualivet. Om podcasten skriver Justin Hancock: We’re all about sex and relationship advice, ideas, and education. A lot of sex and relationship advice claims to be from ‘sexperts’ who can […]

todayMarch 18, 2022

0%