Lines Lune Landing

Ida St. Frank besøkte Lines Lune Landing

todayNovember 20, 2023

Background

ida St. Frank besøkte radiOrakel |Gjenhør 20/11 (20:00-22:00)

Artist Ida St. Frank tok turen til Lines Lune Landing og programmet ‘prOrtrettet’ fredag som var. I kveld kan du få med deg et gjenhør fra en ekstra lang del 1 – mellom kl. 20:00 og 22:00 i kveld! Du lytter via nettradio, FM 99.3 eller via vår nettside. (Bannerfoto: Jarle Nyttingnes)

Woman sitting on stairs
Ida St. Frank hos radiOrakel FM 99.3 (Foto: Line Bliksås)

Ida er del av Kjærlig management og plateselskap.

Hva er KJÆRLIG?

– Et management drevet av kvinner for en mer inkluderende og bærekraftig bransje 

Hvordan vil du at musikkindustrien skal se ut om 20 år? Hvordan vil du at kreativiteten din skal utvikle seg? Vi ønsker at hvert steg på veien skal være “kjærlig”; ærlig, trygt og gøy.

Kjærlig er en plattform for uavhengige og up and coming artister som trenger og ønsker en plattform for musikk, live-opptredener og tilgang til et inkluderende og kreativt fellesskap.

Kjærlig er en leverandør av innholdsproduksjon, live-events, booking, nettverk, rådgiving og trygghet for sine artister.

Ida St. Frank har en egen evne til å treffe melankolien i deg fra første tone. Lydbildet springer seg fra Dido på tidlig 2000-tall til Billie Eilish’ mystiske mørke toner, og gjør det hele i et smart og dynamisk poplandskap, med innspill fra rnb og hip hop på produksjonssiden. Dark pop er underbyggende deres univers. De sist fem årene har Ida jobbet som produsent bl.a. i Pan Media og gjort musikkvideoer for noen av Norges største artister.

Den spennende aristen har alltid visst at hun selv skal gjøre musikk, hun måtte bare finne ut av et par ting først, som kunne gi henne rom og selvtillit til å satse. Deres debut var live-videoen «All I Want» – Kodaline våren 2022 som fikk omtale i ballade.no og høsten 2022 var hennes singledebut “Where Do We Go “. Våren 2023 kom singel #3 «Solitude» som fikk listeplass både på Alt. og Indielista på Spotify. Ida St. Frank har kanskje gått stille i dørene frem til nå, men slik vil det ikke bli lenge.

Ida St. Frank har jobbet systematisk med to Ep’er og sitt debut-album det siste 1,5 året. Låtene er klare, og de er klare. Bandet har spilt sammen siden starten av året, og utfyller hverandre til fingerspissene. De har spilt egne konserter, varmet opp for Kamara, gjort mindre festivaler og spilte på Show:Off festivalen på BLÅ. Ida St. Frank har planen klar, og det er ingen vei utenom – det finnes ingen plan B. Nå må bare folk være klare for å bli bergtatt av noen som på innsiden er livredd, men som trenger å få delt følelser i melodier, tunge basstoner og quirky toplines.

Woman on stage
Ida St. Frank (Foto: Sindre Furulund)
play_arrow

Verdens eldste kvinneradio

Ida St. Frank –  nominerte artisten Silke til kvinnelig, Norsk artist som fortjener mer oppmerksomhet – gratulerer og velkommen på intervju! Sjekk ut musikken her på Spotify: 

Programmer 1:01 am trending_flat 1:01 am
Onsdag 4:00 pm trending_flat 5:00 pm
Fredag 5:00 pm trending_flat 6:00 pm
Søndag 12:00 pm trending_flat 1:00 pm

Written by: Lines Lune Landing

Previous post

0%