Lines Lune Landing

17:00-18:00 | Susanna på besøk med 2 konsertbilletter til heldig lytter

todayMarch 15, 2024

Background

Susanna med ny EP - 'The Harmony of evening' og konsertbilletter

Susanna tar turen til Line’s Lune Landing og radiOrakel for å snakke om den nye EP’n som skal fremføres på Munch-museet lørdag 16. mars ‘The Harmony of Evening’. Følg med for mulighet til å vinne 2 billetter til konserten – ved å svare riktig på Susannas spørsmål – på posten på Lines’ Lune Labning på facebook og  instagram (ca. 17:30) så er du med i tilfeldig trekning fra de riktige svarene vi mottar! 

I mars blir det premiere på nytt samarbeid med Oslo Sinfonietta i Oslos nye kulturstorstue MUNCH-museet; en videreutvikling av «Baudelaire & Orchestra» som hun gjorde med Kringkastingsorkesteret i fjor. Da utgis også EP´n «The Harmony of Evening» med fire låter til med Susanna og KORK, samt Stina Stjern på kassetter, Anita Kaasbøll på vokal, dirigert av Christian Eggen. Singelen «The Enemy» kommer 21. februar allerede.

«Susanna Wallumrød befester med «Baudelaire & Orchestra» posisjonen som en av våre fremste komponister, vokalister og lydmalende poeter i spennet mellom populærmusikken, rocken, popen og samtidsmusikken.»

6/6 Dagsavisen Susanna er kjent for sine personlige tolkninger av sanger av blant annet Joy Division, AC/DC, Dolly Parton og Henry Purcell, men også for sine sterke originaler, tonesettinger av Gunvor Hofmos dikt og samarbeid med blant annet Ensemble neoN, Jenny Hval, amerikanske Bonnie `Prince´Billy og samtidsdans kompaniet Carte Blanche.

Woman aty the bottom of colourful stairs

play_arrow

Verdens eldste kvinneradio

Written by: Lines Lune Landing

Previous post

radioshow

Radioshow tar pause f.o.m. 6. mars

Radioshow har hatt ukentlige sendinger siden september 2019. Nå tar vi en lengre pause for å samle inspirasjon og produsere nytt innhold (les: drive dank). Fra og med onsdag 6. mars 2024 vil andre redaksjoner overtar sendetiden vår, inntil videre, men hey hey, plutselig dukker vi opp igjen, særere enn noensinne. Tjo så lenge!

todayMarch 13, 2024

0%