Lines Lune Landing

Hilde Brunsvik nominert til kvinnelig, Norsk artist som fortjener mer oppmerksomhet!

todayNovember 1, 2023

Background

Kvinnelig, Norsk artist som fortjener mer oppmerksomhet

Musiker og komponist Karl Seglem – nominerte to kvinnelige, Norske artister som fortjener mer oppmerksomhet da han var på besøk hos meg i Lines Lune Landing. Seglem slapp nylig konseptalbumet ‘Mytevegar‘. En av de nominerte damene er; Hilde Brunsvik! Gratulerer med nominasjonen, vi håper å se deg på intervju. I mellomtiden kan dere sjekke ut gjenhør (del 2) fra Karl Seglem og nominasjonen av Hilde Brunsvik, ons. 1/11-23 kl. 16:00 på radiOrakel FM 99.3 eller nettradio

Fossen driver fabrikken. Fabrikken driver byen. Byen driver med sitt

Konseptalbumet «Min lille by» er en musikalsk og litterær fortelling om barndommens industriby som forsvant, og menneskene som levde der. Jazz og blues krysses med viser og valser og noe dypt personlig, i et rikt musikalsk og litterært landskap med nikk til 70-tallets progrock.

Woman, stairs leafs

Det velrenommerte musikerlaget har fartstid i flere sjangere, med Dag-Filip Roaldsnes ved flygelet, Karl Seglem på tenorsaksofon og bukkehorn, Vegard Hasselgård på gitarer, Ellen Brekken på bass, Tore Sandbakken på perkusjon, og med Kristin Skaare som gjest på trekkspill. Musikken er spilt inn i Musikkloftet Studio, hvor lydtekniker og produsent Vidar Lunden skaper et varmt akustisk lydlandskap.

«Min lille by» er et originalt og personlig konseptalbum i skjæringspunktet mellom litteratur og musikk.

Hilde Brunsvik (f 1959, fra Moss) er forfatter, sanger og låtskriver. Hun har gitt ut romaner, noveller og en musikerbiografi, og er grunnlegger og leder av Klangfestivalen. «Min lille by» er hennes fjerde album.

– Min lille by –

Hilde Brunsvik tekst, musikk, sang, gitar (Aranel)

Dag-Filip Roaldsnes flygel, arrangementer

Karl Seglem tenorsaksofon, bukkehorn

Vegard Hasselgård gitarer

Ellen Brekken, bass

Tore Sandbakken perkusjon

Kristin Skaare trekkspill (En linedanser falt i kveld)

Vidar Lunden lyd, produksjon gitar (Aranel)

Innspilt, mikset og mastret i Musikkloftet Studio AS.

Programmer 1:01 am trending_flat 1:01 am
Onsdag 4:00 pm trending_flat 5:00 pm
Fredag 5:00 pm trending_flat 6:00 pm
Søndag 12:00 pm trending_flat 1:00 pm
play_arrow

Verdens eldste kvinneradio

Written by: Lines Lune Landing

Previous post

Woman and man with LP

Lines Lune Landing

‘Mytevegar’ | Karl Seglem med nytt konseptalbum

Karl Seglem med nytt album - 'Mytevegar' Karl Seglem si kunstnariske bane og hans musikk er unik, i ordets beste forstand. Han er ein eigen sjanger. I samarbeid med produsent Alf Magne Hillestad har han gjennom omlag 5 år, utvikla musikken sin fram mot lanseringa av MYTEVEGAR (myth.path.hope) som vart urframført på Oslo Jazzfestival og Snekkarlemmen Kulturlåve i august 2023. Konseptalbumet er ein dobbel LP (180gr./gatefold) og blir trykti eksklusive 300 […]

todayOctober 25, 2023

0%