Lines Lune Landing

29. okt.│Elly med ny single: ‘This Place by The Sea – A Friday Afternoon’

todayOctober 29, 2021

Background
Foto: Guro Sommer

Som en hale til tredjealbumet, som kom 10. september, slipper Elly låta «This Place by the Sea – A Friday Afternoon» 29. oktober. Låta er en alternativ versjon av singelen med samme navn som kom tidligere i år, men nå kledd opp i en grandios instrumentering, osende av frihetsfølelsen vi alle kjenner på denne høsten.

Tidligere i høst utga hun tredjealbumet «The Company of You» til gode kritikker fra blant annet Nettavisen: «Hun er noe så sjeldent som en langt framskreden historieforteller i poplandskap som ikke er bortskjemt med slikt.» Til nå er det kun de som har kjøpt vinylversjonen av albumet «The Company of You» som har fått høre «This Place by the Sea – A Friday Afternoon». Låta er et “hidden track” etter siste låt på albumet, og nå skal den for første gang slippes digitalt.

Om Elly

Sanger og låtskriver Ellen Marie Løkslid, aka Elly, utga debutalbumet «Heal My Heart» i 2011, og to år etter kom oppfølgeren «To Somewhere Peaceful». I likhet med debutalbumet høstet også andreplata svært gode kritikker – så mye som seks terningkast 5 i Norge. Det ble bevist at en av Ellys største styrker er formidlingsevnen. 10. september kommer Ellys tredje soloalbum «The Company of You».

 

Livestream

[separator type=”thin”]

‘The Company of You’ fra Spotify 

Elly på Youtube

Written by: Lines Lune Landing

Previous post

Radioshow

radioshow

Radioshow nominert til publikumsprisen på prix radio

Radioshow med Kaja og Leon Borg er nominert til kanskje den gjeveste prisen under årets radiodager, nemlig publikumsprisen! Radioshow tar et klamt tak i hånden din og leier deg gjennom en flenge i luften, til FM-båndets fraflyttede ødeland. Her loker vi omkring i parallelle virkeligheter, utforsker terrenget, oppsøker mørke portrom, vasser i mentale sølepytter og går oss vill i tett tåke, før vi ender opp på en nedlagt pub, med […]

todayOctober 26, 2021

0%