Lines Lune Landing

Uglesett | 6/10 fra 23:00 | albumslipp ‘Klekka og knust’ – intervju Lines Lune Landing

todayOctober 6, 2023

Background

Norsk Tungrockband Uglesett Annonserer Spennende Debutalbum "Klekka og Knust"

Det norske tungrockbandet Uglesett kunngjør med stolthet utgivelsen av deres etterlengtede debutalbum, “Klekka og Knust.” Albumet vil bli tilgjengelig for digital streaming på alle plattformer den 6. oktober 2023. En pre-release er tilgjengelig på Bandcamp nå.

Kester Bandlien og Vegar Carlsen på radiOrakel
Kester Bandlien (vokal) og Vegar Carlsen (trommer) på besøk hos radiOrakel og Lines Lune Landing i forbindelse med album-debut 'Klekka og Knust'

Uglesett har satt sitt preg på musikkscenen med en direkte og visuell tilnærming til tekstskriving. Bandets unike musikk tar lytterne med på en reise gjennom historier og hendelser som både fenger og engasjerer. Med røtter dypt forankret i Romerike, har bandet etablert seg som en sterk tilstedeværelse på Østlandets musikkscene.

Deres debutalbum, “Klekka og Knust”, er et betydningsfullt skritt i bandets musikalske reise. Albumet er en samling av kraftfulle låter som tar opp en rekke temaer, fra hverdagslivets utfordringer til de mer komplekse og dyptgående. Med en tungrockstil ledsaget av direkte tekster på norsk, leverer Uglesett en opplevelse som er både gripende og oppsiktsvekkende

Utgivelsen av “Klekka og Knust” kommer etter flere vellykkede singelutgivelser fra Uglesett, inkludert sangen “Ned Fossen”. Bandet har også skapt en musikkvideo for denne sangen, som gir en ekstra dimensjon til deres musikk og gir publikum en unik opplevelse.

Uglesett har etablert en solid tilstedeværelse på sosiale medieplattformer som Facebook, Instagram og YouTube. Deres tilstedeværelse på strømmetjenester som Spotify og Tidal gir fans muligheten til å holde seg oppdatert med deres nyeste utgivelser og oppdateringer.

Uglesetts debutalbum, “Klekka og Knust,” er et eksempel på deres lidenskap for musikk og deres evne til å fortelle levende historier gjennom sin karakteristiske musikkstil. Albumet vil være tilgjengelig for pre-release på Bandcamp og kommer for digital streaming på alle plattformer den 6. oktober 2023.

Biografi: Uglesett – Tungrockens Norske Fortellere

Uglesett er et norsk tungrockband som har satt sitt preg på musikkscenen med sin direkte og visuelle tilnærming til tekstskriving. Bandets musikk tar lytterne med på en reise gjennom historier og hendelser som ofte får dem selv til å le. Med røtter i det dype Romerike og et hjemmestudio i Leirsund, består bandet av en sammensveiset gruppe rutinerte musikere som har skapt liv og energi på scener over hele Østlandet.

Medlemmer og Lydbilde

Uglesett består av Vegar Carlsen på trommer, Kester Bandlien som vokalist, Jon Erling Østreng på bass og Yme Kvistedal på gitar. Hver av dem bringer sin egen unike musikalske stemme til bandet, og deres kollektive erfaring og kompetanse gjenspeiler seg i deres samspill. Bandets tungrockstil er ledsaget av tekster på norsk som er visuelle og rett på sak.
play_arrow

Verdens eldste kvinneradio

Debut og Utover

Uglesett debuterte i november 2019 med singelen “Selvtekt,” som ga publikum en smakebit av deres musikalske intensitet og direkte tekster. Den påfølgende konserten på Vintermyggen i Lillestrøm Kultursenter befestet bandets tilstedeværelse på scenen. Etter dette har de spilt på en rekke steder, inkludert Megafon i Skien, Vaterland i Oslo, GreniSkogRock på Nes og Jam for Rights i Lillestrøm.

Albumdebut og Musikkvideo

Uglesett har nå gjort sitt debutalbum “Klekka og Knust” tilgjengelig som pre-release på Bandcamp. Albumet vil bli tilgjengelig for digital streaming på alle plattformer den 6. oktober 2023. Dette albumet markerer et betydningsfullt skritt i bandets musikalske reise, og det vil gi lytterne en dypere innsikt i deres karakteristiske lydbilde og tekstunivers. Bandet har også utgitt en musikkvideo for sangen “Ned Fossen” på YouTube, som gir en visuell dimensjon til deres musikk og skaper en unik opplevelse

Sjekk ut hele albumet ‘Klekka og Knust’ på Spotify – lik, følg og legg i spilleliste!

Online Tilstedeværelse

Uglesett har etablert seg på sosiale medieplattformer som Facebook, Instagram og YouTube. Deres tilstedeværelse på strømmetjenester som Spotify og Tidal gjør det enkelt for fans å følge med på deres nyeste utgivelser og oppdateringer. Med sin innovative musikkutgivelsesstrategi, sterke tilstedeværelse på scenen og evnen til å fortelle levende historier gjennom musikk, har Uglesett utvilsomt satt sitt preg på den norske tungrockscenen. Med den kommende albumutgivelsen av “Klekka og Knust” og musikkvideoen for “Ned Fossen,” ser fremtiden lys ut for dette talentfulle bandet

Her finner du Uglesett på sosiale medier og strømmeplatformer

Woman with white caps and strong pink background black t-skirt

Lines Lune Landing

Ingvild Hammer besøker Line’s Lune Landing!

Ingvild Hammer - Norsk undergrunns førstedame, Oslo-rockens Melpomene, kunstner og bohem - slapp nytt solo-album og kommer til radiOrakel og Line's Lune Landing i serien prOrtrettet for å snakke om og spille av låter fra gammelt og nytt! TuNe In mellom 20:00 og 22:00 mandag 4. mars 2024!

todayMarch 4, 2024

Death by Cowboys band picture five people

Lines Lune Landing

Death by Cowboy besøker Lines Lune Landing

Death by Cowboy - et 'up and coming' Norsk band - besøker meg i Line's Lune Landing og serien 'prOrtrettet'. Nesten fulltallige (minus trommis), representert av hele fem bandmedlemmer - tok de turen med alle sine instrumenter, inkludert en kontra-bass, for å spille et par låter for oss i studio. Bandet har sluppet tre låter hittil som du får høre i tillegg og det er både blue-grass, ska og country-feel […]

todayFebruary 26, 2024

Three people looking out of an open window - pink tones colour with letters on the side

Lines Lune Landing

Rosa Bøker besøker Lines Lune Landing | prOrtrettet

Samvirkelaget Rosa Bøker - som åpner i Gamlebyen i månedsskiftet mars/april, tok turen til radiOrakel FM 99.3 for å besøke Lines Lune Landing i serien prOrtrettet. Gjestene valgte alle låtene! Gjenhør fra intervjuet med Urd, Oda og Karl kommer 23/2-24 mellom 09:00 og 11:00. Gjengen som brenner for gamlebyen skal også nominere kvinnelig, Norsk artist som fortjener mer oppmerksomhet! TuNe In

todayFebruary 22, 2024

Written by: Lines Lune Landing

Previous post

Music

Spelelister // Oktober 2023

Klar for ny musikk sa du? Her har du to nye spelelister fulle av god musikk, som du kan høyre dagleg på radiOrakel eller så finner du listene som vanlig på Spotify! Låter, tips og tilbakemelding sendes til: musikk@radiorakel.no God lytting!  

todayOctober 1, 2023

0%