Lines Lune Landing

4 nov. fra 23:00 | Neon Ion besøker Lines Lune Landing

todayNovember 4, 2022

Background

Neon Ion tar turen til Lines Lune Landing!

Neon Ion ga nylig ut albumet ‘Mood Cosmic’ og vi snakker om låtene, livet og mye mer. Skru på radiOrakel FM 99.3 – fredag 4 november fra kl. 23:00. Da får du høre hele albumet og historiene bak musikken. I tillegg skal Neon Ion nominere en kvinnelig, Norsk artist som fortjener mer oppmerksomhet – spennende!

Singelen Cold War kom tidligere i sommer, og 9 sept. slapp Neon Ion albumet ‘Mood Cosmic‘ som vi skal spille på radiOrakels Nattsending. Da får du en ekstra lang Lines Lune Landing med intervju og det hele starter kl. 23:00 – fredag 4 nov. 

Neon Ion, (Natalie Sandtorv) er en artist i rask modning. Vokalen hennes leker seg med edgy arrangementer i en deilig miks av elektropop med en klype jazz og toppet med en hel del soul.
Kort fortalt handler sangene om den evig flyktige romantikken. Neon Ion er inspirert av artister som Snoh Allegra, H.E.R og Little Dragon.

Det er flere muligheter til å få med seg Neon Ion på scena fremover, ta deg en tur hvis du kan!

Produsentene Erlend Mokkelbost, Ivan Blomqvist og Martin Vinje har alle satt sine signaturer på de forskjellige sporene. De skaper en spesiell og god atmosfære rundt Natalies låtskriving og uttrykk. Med seg på albumet har hun også noen fantastiske gjester, som den ikoniske trompetisten Arve Henriksen, og indieartist Ola Village.

Neon Ion besøker radiOrakel og Lines bildeLune Landing

På den alternative versjonen av Orbit spiller Arve Henriksen med sin utrolige tilstedeværelse. Samspillet deres på dette sporet er vakkert, og hinter til et prosjekt som de to skal turnere med i 2023.  Stay Love er en duett mellom den norske indieartisten Ola Village, og Neon Ion. Produsert av Ivan Blomqvist, gjør denne R&B-pop melodien det vanskelig å ikke synge med og bli forelsket i refrenget. 

Med seg av musikere har hun også: Lars HorntvethHenrik LødøenSigmund Vesterheim, Karoline Karoline Wallace, Kristian Jacobsen.

Neon Ion
play_arrow

Verdens eldste kvinneradio

Neon Ion
Programmer 1:01 am trending_flat 1:01 am
Onsdag 4:00 pm trending_flat 5:00 pm
Fredag 5:00 pm trending_flat 6:00 pm
Søndag 12:00 pm trending_flat 1:00 pm
Woman with white caps and strong pink background black t-skirt

Lines Lune Landing

Ingvild Hammer besøker Line’s Lune Landing!

Ingvild Hammer - Norsk undergrunns førstedame, Oslo-rockens Melpomene, kunstner og bohem - slapp nytt solo-album og kommer til radiOrakel og Line's Lune Landing i serien prOrtrettet for å snakke om og spille av låter fra gammelt og nytt! TuNe In mellom 20:00 og 22:00 mandag 4. mars 2024!

todayMarch 4, 2024

Death by Cowboys band picture five people

Lines Lune Landing

Death by Cowboy besøker Lines Lune Landing

Death by Cowboy - et 'up and coming' Norsk band - besøker meg i Line's Lune Landing og serien 'prOrtrettet'. Nesten fulltallige (minus trommis), representert av hele fem bandmedlemmer - tok de turen med alle sine instrumenter, inkludert en kontra-bass, for å spille et par låter for oss i studio. Bandet har sluppet tre låter hittil som du får høre i tillegg og det er både blue-grass, ska og country-feel her! 20:00-22:00 på radiOrakel 26.02.2024 - TuNe In

todayFebruary 26, 2024

Three people looking out of an open window - pink tones colour with letters on the side

Lines Lune Landing

Rosa Bøker besøker Lines Lune Landing | prOrtrettet

Samvirkelaget Rosa Bøker - som åpner i Gamlebyen i månedsskiftet mars/april, tok turen til radiOrakel FM 99.3 for å besøke Lines Lune Landing i serien prOrtrettet. Gjestene valgte alle låtene! Gjenhør fra intervjuet med Urd, Oda og Karl kommer 23/2-24 mellom 09:00 og 11:00. Gjengen som brenner for gamlebyen skal også nominere kvinnelig, Norsk artist som fortjener mer oppmerksomhet! TuNe In

todayFebruary 22, 2024


Written by: Lines Lune Landing

Previous post

Uhørt Logo

Uhørt

29/10 (16:00-17:00) UHØRT presenterer klassisk norsk trønderrock

UHØRT med Prudence spesial! I dagens UHØRT får du en Prudence-spessial med Børge Skilbrigt og Erland Alexander Heir!De to forfatterne har skrevet boken som trønderrock-legendene Prudence fortjener: 580 sider, 2,8 kilo, gjennomillustrert med fargebilder, basert på hundrevis av timer med intervjuer og enda flere timer med arkivgransking.Prudence skapte trønderrocken, den første særegne norske rock-genren, de spilte hele 700 konserter, de var like populære på danselokaler og samfunnshus så langt nord […]

todayOctober 29, 2022

0%