Lines Lune Landing

Rosa Bøker besøker Lines Lune Landing | prOrtrettet

todayFebruary 22, 2024

Background

Samvirkelaget Rosa Bøker besøkte Lines Lune Landing

I månedsskiftet Mars/April  – åpner din nye favoritt-bokhandel med fokus på politikk, samfunn, kunst og kultur. I tillegg vil tegneserier, kvalitetslitteratur og spesielt utvalgte produkter for barn spille en viktig rolle i vårt sortiment i Schweigaards gate 51 i Oslo, Gamlebyen. Karl, Oda og Urd tok turen til radiOrakel fm 99.3 for å snakke om det spennende prosjektet sitt og fredag 23/2-24 mellom 09:00 og 11:00 – får du reprisen fra Mandag! 

Logo white letters black background pink star
Logo Samvirkelaget Rosa Bøker
One man, three women looking out from an open window smiling
Fra venstre: Karl Nafstad, Oda Rosenkilde og Urd Hertzberg

I tillegg til at gjengen har valgt ut hele spillelisten til sendingen – så nominerer de også hele tre kvinnelige, Norske artister (samt en svensk)  –  som fortjener mer oppmerksomhet. Du får låter fra de nominerte artistene mot slutten av sendingen – TuNe iN på radiOrakel FM 99.3 eller strøm via vår nettside!

Vi starter bokhandel!

Samvirkelaget Rosa Bøker er din nye favoritt-bokhandel med fokus på politikk, samfunn, kunst og kultur. I tillegg vil tegneserier, kvalitetslitteratur og spesielt utvalgte produkter for barn spille en viktig rolle i vårt sortiment. Stiftet av en akademiker, en bibliotekar og en lokal aktivist er Samvirkelaget Rosa Bøker en uavhengig og makt-kritisk kilde til kunnskapsformidling, politisk debatt, sosial og kulturell virksomhet.

Åpner våren 2024

I våre lokaler i Schweigaards gate 51 i Oslo inviterer vi til boklanseringer, forfatter-presentasjoner, temakvelder og lesesirkler. I tillegg kan vi tilby kontorlokale tilgjengelig på korttids-basis for forfattere og forskere.

Vil du bidra?

Om du har lyst til å bidra med en slant, eller faktisk være medeier i din egen bokhandel kan du gjerne støtte oss på bidra.no – vi har et utvalg premier, alt fra bokmerker til t-shirts!

Pink wall three people sitting on a sofa smiling
Rosa Bøker - fra venstre: Oda, Urd og Karl

Medlemskap

Rosa bøker er organisert som et samvirke åpent for alle i tråd med vedtektene (Vedtekter for Samvirket Rosa Bøker.pdf). Slik sikrer vi lokal forankring og eierskap, samt en mer sosial økonomisk struktur. Det er 18-årsgrense for medlemskap per Samvirkelovas retningslinjer.

Hvordan bli medlem?

Frem til mars 2024 kan du melde deg inn via kampanjen på Bidra som du ser over her. Ved å bidra med ulike beløp kan du blant annet få et nytt bokmerke, eksklusiv t-shirt m.m.

Dine medlemsfordeler

Strøm våre sendinger herfra i avspilleren til høyre!
play_arrow

Verdens eldste kvinneradio

Vi gratulerer masse til de nominerte Kvinnelige, Norske (og en svensk) artistene som fortjener mer oppmerksomhet! Det var altså svensk-somalske Cherrie!

 

Videre ble Murmur nominert:

Vilde Tuv ble nominert: 

Og sist men ikke mist; Hanna Asefaw:

Sjekk ut et av banda til Karl Nafstad – FISK

Lines Lune Landing og prOrtrettet sendes til disse tidene:

Programmer 1:01 am trending_flat 1:01 am
Onsdag 4:00 pm trending_flat 5:00 pm
Fredag 5:00 pm trending_flat 6:00 pm
Søndag 12:00 pm trending_flat 1:00 pm
Mandag 8:00 pm trending_flat 10:00 pm
Fredag 9:00 am trending_flat 11:00 am

Written by: Lines Lune Landing

Previous post

Kultur

Public Retreat: The Graveyard Digression (radio edit)

RILLESLANGE// 05.02.24: 16.00-17.00 - Reprise 07.02.24 - 13.00-14.00   Public Retreat: The Graveyard Digression (radio edit) Hva kan vi lære av en gravlund?   Public Retreat sin gravlundsdigresjon «The Graveyard Digression», stiller dette spørsmålet, og mange flere, i løpet av en ca. 30 minutter lang lydreise gjennom både fysiske og metafysiske gravlunder.   Public Retreat består av Johanna Fager, Nicole Cecilie Bitsch Pedersen og Jo Mikkel Sjaastad Huse.   Prosjektet […]

todayFebruary 4, 2024

0%