Kultur

Public Retreat: The Graveyard Digression (radio edit)

todayFebruary 4, 2024

Background
RILLESLANGE// 05.02.24: 16.00-17.00 – Reprise 07.02.24 – 13.00-14.00
 
Public Retreat: The Graveyard Digression (radio edit)
Hva kan vi lære av en gravlund?
 
Public Retreat sin gravlundsdigresjon «The Graveyard Digression», stiller dette spørsmålet, og mange flere, i løpet av en ca. 30 minutter lang lydreise gjennom både fysiske og metafysiske gravlunder.
 
Public Retreat består av Johanna Fager, Nicole Cecilie Bitsch Pedersen og Jo Mikkel Sjaastad Huse.
 
Prosjektet ser nærmere på offentlige rom i moderne, fortettede bybilder, deres lydlandskaper, egenskaper og utforming. Hvem er de laget av og for? Kan en se hva slags politiske og filosofiske strøminger som er dominerende på hvordan en benk ser ut? Kan en høre det? I forekomsten av visse lyder, eller i fraværet av andre?
 
https://www.instagram.com/public_retreat/
https://linktr.ee/public_retreat
 
(Public Retreat er støttet av Nordisk Kulturpunkt, Nordisk Kulturfond, Office for Contemporary Art, Norway (OCA), Statens Kunstfond og Dansk Komponistforening)

Written by: Hanne Rye Hanssen, Ansvarlig Redaktør radiOrakel

Previous post

aktivisme

Himmelblå Desember 2023

Denne høsten var det 20 år sida jeg starta på RadiOrakel. Det sammenfaller også med at det er 20 år sida jeg dro til Palestina som solidaritetsarbeider første gang. Stort kalas var under planlegging denne høsten, men så skjedde plutselig folkemord. Når vi reiser til Palestina på den måten, lover vi det palestinske folk å aldri slutte å fortelle om dem. Alle som har fulgt de forskjellige programmene jeg har […]

todayDecember 22, 2023

0%