Uncategorized

Hold radiOrakel i live!

todayApril 24, 2024

Background

radiOrakel er verdens eldste kvinnedrevne feministiske radiokanal og vi åpnet dørene i 1982. Vi har vært en opplæringskanal for mange sterke stemmer i norske medier, og har holdt kurs og arrangementer innen radiojournalistikk, borgerjournalistikk, radioteknikk (og mye mer) i 42 år!

I år kan radioen måtte stenge dørene, for godt. Vi har lenge operert på en knivsegg når det kommer til økonomi, og har etter at FM-nettet ble ilagt utfasning hatt enda større utfordringer. Uten en økning i midler, vil 2024 bli radiOrakels siste år.

Nå trenger vi din hjelp! Hjelp oss å fortsette med å være en tydelig stemme for inkludering, likestilling, representasjon og spennende journalistikk, også etter 2024!

Vi har opprettet en spleis: https://www.spleis.no/project/369797

Her kan man gi et valgfritt beløp, og vi du ikke har mulighet til å støtte oss økonomisk, hadde vi satt stor pris på om dere deler spleisen i sosiale medier og til deres nettverk!

De som ønsker kan også melde seg inn som medlem eller støttemeldem på vipps nr #89603 <3 Medlemskap koster 500,- og alle som melder seg inn får mulighet til å delta på journalistkurs eller teknikerkurs, invitasjon til alle radiOrakels arrangementer, og vil også kunne delta på årsmøte og medlemsmøter, samt bruke radioens lokaler. Om du helst bare vil være støttemedlem, kan du vippse et valgfritt beløp til samme vipps-nummer, alle monner drar!

Ved spørsmål: ta kontakt på redaktor@radiorakel.no, også om du vil bidra på en annen måte! På forhånd: Tusen takk for all hjelp <3

– Fra alle oss i radiOrakel

Written by: Hanne Rye Hanssen, Ansvarlig Redaktør radiOrakel

Previous post

Woman singing on stage at a festival

GRL PWR FSTVL

radiOrakel var på GRL PWR FSTVL 2024 i Fredrikstad

GRL PWR FSTVL er en musikkfestival i Fredrikstad med fokus på kvinner i musikken. Festivalen ønsker å være et positivt bidrag i debatten om et mangfoldig kulturliv der begge kjønn er representert og har like muligheter. Bli med på en hyllest-fest til kvinnene i norsk musikkbransje!

todayApril 21, 2024

0%