Uncategorized

Anmeldelse: GORGOROTH x INFERNO METAL FESTIVAL 2024

todayMarch 30, 2024

Background

Et stappfullt Rockefeller gjør seg klar til dette spektakulære  black metal-bandet. Spenningen øker og høye forventinger er satt. Gorgoroth er kjent for sin satanistiske tematikk og har skapt kontrovers under noen av sine konserter, som har inkludert sauehoder og simulerte korsfestelser.Jeg merker fort at jeg ikke kan fjerne blikket – jeg blir dratt inn i bandets univers; krigsmaling som sminke, skarpe nagler og kostymer, kropper som beveger seg i ett.
Publikum er i delirium, fanget i en satanistisk trance. Trommisen var min favoritt med sin intense rytme; såkalt blasting.Magi fløt gjennom luften, og vi var fanget i et sort eventyr. En virkelig teatralsk opplevelse, der virkelighet og mareritt smeltet sammen. Gorgoroth, du får en 4 av 5, bare fordi du skulle spilt lengre.

-Anna Bjørk

Foto: Kira Ramirez

Written by: Hanne Rye Hanssen, Ansvarlig Redaktør radiOrakel

Previous post

Uncategorized

Anmeldelse: SOLSTAFIR x INFERNO METAL FESTIVAL 2024

Post-metal-band som kan bli best beskrevet som et kjærlighetsbarn av Sigur Ros og Mastodon, der de utforsker temaer som nordisk mytologi, spirituell forbindelse med naturen og mentale lidelser. Sakte bygger de atmosfæren, som en elv som finner sin vei gjennom fjellene. E-bow’en, den elektroniske buen, svever over strengene og skaper en uendelig repetisjon. Musikken blir en portal, en vei til en annen dimensjon. Jeg er fanget, dratt inn i tidens […]

todayMarch 30, 2024

0%