Uncategorized

Anmeldelse: SOLSTAFIR x INFERNO METAL FESTIVAL 2024

todayMarch 30, 2024

Background

Post-metal-band som kan bli best beskrevet som et kjærlighetsbarn av Sigur Ros og Mastodon, der de utforsker temaer som nordisk mytologi, spirituell forbindelse med naturen og mentale lidelser.
Sakte bygger de atmosfæren, som en elv som finner sin vei gjennom fjellene. E-bow’en, den elektroniske buen, svever over strengene og skaper en uendelig repetisjon. Musikken blir en portal, en vei til en annen dimensjon. Jeg er fanget, dratt inn i tidens strøm, der minuttene smelter sammen og blir til evighet.
Ordene, hvisket på islendsk, bærer en arv fra fortidens nørrøne vismenn. Jeg lukker øynene og hører ekkoet av Wardruna. Ved slutten av settet, når sangen Fjara starter, fanger mobiler øyeblikket, og bandet avslutter i en slags synergisk dans med publikumet.
Solstafir – jeg gir deg 4 av 5 stjerner, bare fordi jeg ikke har vitnet dere utendørs foran en geysir, omgitt av den vakre islendske naturen.

-Anna Bjørk

Foto: Kira Ramirez

Written by: Hanne Rye Hanssen, Ansvarlig Redaktør radiOrakel

Previous post

Uncategorized

ARTHUR BROWN – THE GOD OF HELLFIRE

ARTHUR BROWN - THE GOD OF HELLFIRE   Etter en utrolig spennende og inspirerende one-on-one med Arthur Brown under Inferno Music Conference fikk vi gleden av å se 81-åringen (!!) opptre på Rockefeller. Dette var helt klart en konsert utenom det vanlige, og en opplevelse for livet.   Foto: Kira Ramirez (radiOrakel)   After an incredibly exciting and inspiring one-on-one with Arthur Brown during Inferno Music Conference, some of our […]

todayMarch 30, 2024

0%