Music

UHØRT // EIGIL BERG 18/04 + 25/04

todayApril 16, 2023

Background

Uhørt på RadiOrakel presenterer: EIGIL BERG – I MUSIKKENS TJENESTE

UHØRT på RadiOrakel har fått besøk av en av norsk musikklivs virkelige veteraner: Eigil Berg, pianist/vokalist i New Jordal Swingers, bandet med en femti-årig karriere, utallige hits og enda mer utallige spillejobber. Eigil har også rukket å være med på sekstitallets norske beatgruppe-bølge med Morgans, har vært en mye anvendt backingmusiker og er aktuell med sitt fjerde soloalbum (vinyl ute nå!). Hva Eigil Berg ikke vet om norsk musikkbransje er neppe verd å vite, så her måtte det bli to episoder!

Del 1 kommer tirsdag 18/4 kl 19-20 på RadiOrakel, FM 99,3 og streaming på http://Radiorakel.no (reprise torsdag 20/4 23-24), del 2 tirsdag 25/4 kl 19-20 (reprise torsdag 27/4 kl 23-24). Mesteparten av låtene i disse to programmene er håndplukket av Eigil selv – vi starter med beat-klassikeren “Eilas” (1967) og får hits, personlige favoritter og noen låter fra hans aktuelle album “Skygge og Sol”. Eigil Bergs selvbiografi “I musikkens tjeneste” kom ut i januar og er allerede på vei mot nytt opplag.

 

Written by: Hanne Rye Hanssen, Ansvarlig Redaktør radiOrakel

Previous post

Music

ANMELDELSE// GODFLESH @ ROCKEFELLER, INFERNO METAL FESTIVAL 2023

GODFLESH Bandet Godflesh, fra Birmingham, spilte konsert på Rockefeller lørdag 7. april. Musikken de spiller er en interessant miks av metall, industri, punk, noise og noe elektronika. Godflesh består av Justin Broadrick; gitarist, programmerer og vokalist, og bassist B.C. Green. De bruker trommemaskin som perkusjon, og står under konserten på hver sin side av scenen. Bakerst på scenen er det plassert en skjerm som viser bilder i loop som en […]

todayApril 9, 2023

0%