Musikk

Tuvaband gir bort 2 billetter + vinyl | Konsert på Blå 21. mai

todayMay 19, 2022

Background

Ingen planer lørdag 21. mai? Ta turen til Blå da vel! Tuvaband gir bort to konsertbilletter og en vinylplate

Pressebilde Tuvaband
Tuveband | Foto: Signe Luksengard

Tuvaband er en kritikerrost artist med en imponerende internasjonal profil, som til dags dato har over 40 millioner avspillinger på Spotify. Tuvaband er det eklektiske soloprosjektet til låtskriveren og produsenten Tuva Hellum Marschhäuser. Tuva’s musikk-univers er blitt sammenlignet med artister som Kate Bush, Cocteau Twins og David Lynch. Låtskrivingen blander indie-pop- mystikk, med lett piano-ledet folk, myk og svevende post-rock/shoegaze, og et nøye utformet lyddesign. Tuva har tidligere fått en Spellemanns- nominasjon for albumet ‘I Entered The Void’. Sangen hennes “Irreversible” ble remikset av dub-pioneren Lee “Scratch” Perry.
Den 8. april slapp Tuvaband singelen ‘Rejuvenate’, fra et nytt album som kommer til høsten. På dette albumet har hun selv komponert, produsert, mikset, spilt inn og spilt alle instrumentene uten trommer.
Denne kvelden på Blå har Tuva med seg musikerne Håkon Brunborg Kjenstad, Linn Frøkedal, Andrea Barsnes Undset og Eskild Myrvoll.

Ingen planer lørdag 20. mai?
Sjekk ut Lines Lune Landing på radiOrakel FM 99.3 på Facebook for mer informasjon om hvordan du kan bli med i trekningen om konsertbilletter og vinylplate

Written by: Lines Lune Landing

Previous post

Rikke Normann slipper singelen 'Unfollow' (Pressebilde)

Musikk

Rikke Normann slipper singel fra kommende EP | ‘Unfollow’ 20. mai

'unfollow' — on Ed Seiler upright piano 20. mai Få med deg låta 'unfollow' i løpet av timen på Lines Lune Landing på radiOrakel FM 99.3! (17:00 - 18:00) Den andre singelen fra Rikke Normanns kommende EP heter «unfollow» og er en påminnelse på hvor vondt det kan være å alltid sammenligne seg med andre og aldri føle seg bra nok. Låta blir utgitt som en dobbelsingel med både originalen […]

todayMay 19, 2022

0%