Lines Lune Landing

Maria Mena nominert av Uglesett!

todayMay 26, 2021

Du har kanskje vokst opp med Maria Mena? 

Var du tenåring på slutten av 90-tallet så har du garantert hatt Maria summende fra en eller annen kanal, enten på vei til fest med gjengen eller i bilen, på vei hjem til jul. Hun er for tiden aktuell i serien ‘Hver Gang vi Møtes‘ på TV2  hvor kjente, Norske artister tolker hverandres låter med innslag av dype samtaler, humor og musikksnakk. Er du av den sensitive typen kan jeg garantere en tåre eller flere fra både deltagerne i programmet og muligens deg selv.

Få med deg del 2 av Lines Lune Landing med vokalist Kester Bandlien fra Uglesett på besøk. Du får et gjenhør fra fredagens episode da Kester nominerte Maria Mena som kvinnelig, Norsk artist som fortjener mer oppmerksomhet! Han var på en fantastisk konsert med Maria Mena i Operaen her i Oslo for en stund siden, og han kan melde om en nydelig, musikalsk opplevelse.

I tillegg til Maria Mena, får du også høre et par låter fra en av Kesters favoritter, nemlig Skin med bandet sitt, Skunk Anansie.

Under her kan du sjekke ut de fire første singlene fra den kommende albumet til Uglesett!

Maria Mena – ‘Let Him Go’

Maria Mena – ‘You Broke Me’

Maria Mena -‘Lies’

‘Ghettoparasitt’ av Hkeem med Maria Mena fra årets ‘Hver Gang vi Møtes’

Sjekk ut låtene til Hkeem her:

[separator type=”thin”]

Written by: Lines Lune Landing

Previous post

Dokumentar

Sølvfilen på Rilleslange 24.05.21

Dagens Rilleslange er presentert av Sølfilen podcastkollektiv! Del 1 ‘Hong Kong, en by i forandring’ Denne podcasten handler om Hong Kong og utviklingen fra 2014 til 2019. I 2014 oppsto den fredelige bevegelsen The Umbrella Movement også kalt Occupy Central, denne gikk langsomt i oppløsning og i 2019 ble protestene mer høylytte. Medvirkende i podcasten er: Kim, som bodde i Hong Kong i 2014 og deltok i Umbrella bevegelsen, Heidi Østbø Haugen, professor i Kinastudier ved Universitetet i Oslo og […]

todayMay 24, 2021

0%