Lines Lune Landing

C a t h r i n og KAMARA live i studio!

todaySeptember 6, 2019

 


I dagens episode av Lines Lune Landing får jeg besøk av disse to damene! KAMARA  og C a t h r i n tar turen til radiOtrakel og Line Bliksås og vi sender live fra 17:00 til 18:00. Sara Marie Amnjørndalen fra Horisonten tar også turen innom.

 

LIVESTREAM finner du her>>

 

Cathrin Gram er frilansskuespiller og manusforfatter. Hun har jobbet i en årrekke som programleder, reporter og produsent i NRK radio og TV. I tillegg har hun jobbet med ulike frie teatergrupper og vært vokalist i band. Gram er mye brukt som innleser og dubber, og stemmen hennes brukes ofte i reklame og dokumentarproduksjoner (ref. Lydbokforlaget.)

MEN i dag er det musikken som gjelder og debut-låta er nydelig!

I presseskrivet kan vi lese at C a t h r i n´s varme, bestemte og sensuelle røst bærer deg gjennom denne suggererende og solide melodien, som treffer deg rett i hjertet. Musikken hennes er en elegant sammenfletting av det akustiske og elektroniske. En fullkommen fusjon av det varme, nære og stofflige med en rå majestetisk fremdrift.  Landskapet er preget av et smertefullt brudd, sjalusi og lengsel. Hvor tok kjærligheten veien? Vi som en gang hadde alt.

Tekst og musikk er skrevet av C a t h r i n, men soundet ble til i studioet til Nils Martin Larsen (Nils Bech, Marit Larsen, Jaga Jazzist). Jeg visste akkurat hva jeg ville ha og samarbeidet føltes som katarsis. Det ble cachy perk, strykere, pumpeorgel og mengder av elektroniske finesser.

 


Å være i et forhold kan til tider være tøft, men kjærligheten blir sterkere når man innrømmer at den også er svært fragil


 

Alene bak dette artistnavnet står kvinnen Cathrin Gram fra Oslo. I en alder av 48 år er hun en tungvekter i kjærlihetsforhold, så hun vet hva hun snakker om. Dette gjør “The Fall” til en sår, rå og sterk debut. Du kan høre den her!KAMARA  er en artist man må holde øye med fremover. Hun ble nominert av redaksjonen Horisonten som kvinnelig artist som fortjener mer oppmerksomhet. Hun spilte nettopp i Bergen og hun ble valgt til Månedens Uhørt nå i September!

Født i Sierra Leone og oppvokst i Bergen, har 21 år gamle Fatumata Kamara nylig startet sin artistkarriere. KAMARA produserer, synger og skriver sine egne låter, og beveger seg gjennom en flust av sjangre. Med sterke melodier og fengende låter krydrer KAMARA sine låter med rnb, elektronika og pop, hvor hun markerer seg som en unik artist i dagens musikklandskap.

Hun har en distinktiv og særegen vokal som beveger seg høyt og lavt på hennes høyst avhengighetsskapende tekster. I sitt tekstunivers møter hun verden med et satirisk blikk; hun utfordrer normer og selvpåførte regler, og utforsker identitet, selv-kjærlighet og et sterkt generasjonsskifte i samfunnet.

KAMARA har allerede oppnådd mye på kort tid og har imponert de aller fleste på sine få konserter. Hun tar med sin svært utadvendte personlighet på scenen, som kan kort beskrives som lekent, dynamisk, og ikke minst, utrolig gøy! Hun beskrives som et frisk pust og det advares mot at låtene hennes går på repeat i hodet etter å ha sett henne live.

Vi gleder oss til sending!


 

Written by: Lines Lune Landing

Previous post

Lines Lune Landing

C a t h r i n med debut-låt! The Fall

  Med hjertet i hånda har hun satset både sin stolthet og alle sparepengene sine på musikkdrømmen. C a t h r i n debuterer med den elektro-akustiske-pop-låten "The Fall", som befinner seg midt i kjærlighetsbruddet. Cathrin Gram kommer på besøk i studio om ikke så lenge og skal snakke med Line Bliksås i hennes redaksjon, Line's Lune Landing, mer informasjon kommer! Cathrin Gram er frilansskuespiller og manusforfatter. Hun har jobbet i en årrekke som […]

todayAugust 30, 2019

0%