Lines Lune Landing

C a t h r i n med debut-låt! The Fall

todayAugust 30, 2019

 

Med hjertet i hånda har hun satset både sin stolthet og alle sparepengene sine på musikkdrømmen. C a t h r i n debuterer med den elektro-akustiske-pop-låten “The Fall”som befinner seg midt i kjærlighetsbruddet. Cathrin Gram kommer på besøk i studio om ikke så lenge og skal snakke med Line Bliksås i hennes redaksjon, Line’s Lune Landing, mer informasjon kommer!


Cathrin Gram er frilansskuespiller og manusforfatter. Hun har jobbet i en årrekke som programleder, reporter og produsent i NRK radio og TV. I tillegg har hun jobbet med ulike frie teatergrupper og vært vokalist i band. Gram er mye brukt som innleser og dubber, og stemmen hennes brukes ofte i reklame og dokumentarproduksjoner (ref. Lydbokforlaget.)

MEN i dag er det musikken som gjelder og debut-låta er nydelig!

I presseskrivet kan vi lese at C a t h r i n´s  varme, bestemte og sensuelle røst bærer deg gjennom denne suggererende og solide melodien, som treffer deg rett i hjertet. Musikken hennes er en elegant sammenfletting av det akustiske og elektroniske. En fullkommen fusjon av det varme, nære og stofflige med en rå majestetisk fremdrift.  Landskapet er preget av et smertefullt brudd, sjalusi og lengsel. Hvor tok kjærligheten veien? Vi som en gang hadde alt.

 
Tekst og musikk er skrevet av C a t h r i n, men soundet ble til i studioet til Nils Martin Larsen (Nils Bech, Marit Larsen, Jaga Jazzist). Jeg visste akkurat hva jeg ville ha og samarbeidet føltes som katarsis. Det ble cachy perk, strykere, pumpeorgel og mengder av elektroniske finesser
Alene bak dette artistnavnet står kvinnen Cathrin Gram fra Oslo. I en alder av 48 år er hun en tungvekter i kjærlihetsforhold, så hun vet hva hun snakker om. Dette gjør “The Fall” til en sår, rå og sterk debut.

Å være i et forhold kan til tider være tøft, men kjærligheten blir sterkere når man innrømmer at den også er svært fragil

Dette året debuterte C a t h r i n på Øyafestivalen i Oslo og konserten hennes brakte fram tårer og dans hos publikum. Fredag 30. august slipper hun altså sin aller første singel. Her står hun helt alene og kan ikke skylde på noen andre enn seg selv.
Det er råskummelt, men nå er tiden inne, sier Cathrin.
 
Den vonde og fengslende musikkvideoen til låta “The Fall” er passelig nok regissert av Christian Scharning,
Cathrin Gram kommer på besøk i studio om ikke så lenge og skal snakke med Line Bliksås i hennes redaksjon, Line’s Lune Landing, mer informasjon kommer!

 

Allerede i dag får dere høre den nye låta på radiOrakel fm 99,3, programmet starter kl 17:00 og ca. 17:45 hører du låta *The Fall* og  link til nettradio finner du under her:

——-> LIVESTREAM <——–

 


Er DU kvinnelig Norsk artist og ønsker å få din musikk spilt på radioen? Kanskje nettopp du kan komme på intervju og snakke om det du lager?

Har du andre prosjekter det er viktig å få vist frem?

Send meg en e-post da vel og legg gjerne med presseskriv, bilder og mediefiler, syntes vi musikken din passer vår profil,  så kan den spilles på  lufta! Vi rapporterer alle avspillinger til TONO.

Min e-post er:

lll@radiorakel.no

#loveyourradio

 

 


Written by: Lines Lune Landing

Previous post

Lines Lune Landing

prOrtrettet ep. 2 Horisonten i Lines Lune Landing

Det er Horisonten som besøker meg i andre episode av prOrtrettet og jeg får besøk av  Anders, Sara og Henrik! Horisonten er et program der de tar utfordringer på strak arm og prøver nye ting. Henrik Engø Lesjø og Anders Haustreis har vært Facebook venner i over 8 år, og Sara Ambjørndalen er nylig adoptert i vennegjengen. Belén Cristina Caceres Videla bak spakene. Sammen snakker de konstant i munnen på […]

todayAugust 18, 2019

0%