Lines Lune Landing

prOrtrettet ep. 2 Horisonten i Lines Lune Landing

todayAugust 18, 2019

Det er Horisonten som besøker meg i andre episode av prOrtrettet og jeg får besøk av  Anders, Sara og Henrik!


Horisonten er et program der de tar utfordringer på strak arm og prøver nye ting. Henrik Engø Lesjø og Anders Haustreis har vært Facebook venner i over 8 år, og Sara Ambjørndalen er nylig adoptert i vennegjengen. Belén Cristina Caceres Videla bak spakene. Sammen snakker de konstant i munnen på hverandre for å komme frem til en høyere mening.


prOrtrettet er min nye serie og her skal lytterne skal få bli kjent med alle våre redaksjoner og på slutten av hver to-delte episode skal det nomineres en kvinnelig, norsk vi syntes fortjener mer oppmerksomhet.  Vi skal spille musikk fra fast tema; diverse låter man husker av ulike grunner.

Del to med Horisonten kommer allerede Fredag om 1 uke!

Horisonten nominerte KAMARA som norsk kvinnelig artist som fortjener mer oppmerksomhet og dere kan få med dere låta både i dag og neste Fredag samt lenger ned i posten her.

 

Pressefoto: KAMARA

 


KAMARA er en artist man må holde øye med fremover. Født i SierraLeone og oppvokst i Bergen, har 21 år gamle Fatumata Kamara nyligstartet sin artistkarriere.KAMARA produserer, synger og skriver sine egne låter,og beveger seg gjennom en flust av sjangre.

Med sterke melodier og fengendelåter krydrer KAMARA sine låter med rnb, elektronika og pop, hvor hunmarkerer seg som en unik artist i dagensmusikklandskap.KAMARA har en distinktivog særegenvokal som beveger seg høyt og lavt påhennes høystavhengighetsskapende tekster.I sitt tekstuniversmøter KAMARA verden med et satirisk blikk; hun utfordrer normer og selvpåførte regler, ogutforsker identitet, selv-kjærlighet og et sterkt generasjonsskifte i samfunnet.

KAMARA har allerede oppnådd mye på kort tid og har imponert de aller fleste på sine få konserter. Hun tar med sin svært utadvendte personlighet på scenen, som kan kort beskrives som lekent, dynamisk, og ikke minst, utrolig gøy! Hun beskrives som et frisk pust og det advares mot at låtene hennes går på repeat i hodet etter å ha sett henne live!


Sjekk ut KAMARAS nye låt under, hun spiller i Bergen Fredag 30 August. I forbindelse med åpningen av Forum Scene blir det en urban kveld du ikke kan gå glipp av . Det blir tung bass på Danmarksplass når Store P og EMIR kommer å fyrer det opp. Kvelden åpnes av det nye stjerneskuddet KAMARA og billetter kan du finne her>> ID: 18 år leg. plikt

 

 

 

Written by: Lines Lune Landing

Previous post

Intervju

prOrtrettet med Heid Jerstad i Line’s Lune Landing

Line's Lune Landing får besøk av redaktør Heid Jerstad i den nye serien *prOrtrettet* I dag kan du få med deg del 2 av min nye serie prOrtrettet som skal sendes i programmet mitt, Line's Lune Landing! Det er vår flinke redaktør Heid Jerstad som er med i den aller første episoden. Jeg skal intervjue redaksjonene på radiOrakel  i serien prOrtrettet og det gleder jeg meg masse til! Det er […]

todayAugust 16, 2019

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%