Lines Lune Landing

Hanne Kolstø | Del 2 på Lines Lune Landing 12:00 søn. 13. nov.

todayNovember 12, 2022

Background

Hanne Kolstø besøkte Lines Lune Landing fredag og søndag 13. nov kl. 12:00 får du del 2.

Dj Lisa & Lisa – som er del av Supersonisk Sommer-redaksjonen her på radiOrakel – nominerte Hanne Kolstø til kvinnelig, Norsk artist som fortjener mer oppmerksomhet, i intervjuserien ’prOrtrettet’ – som sendes her på kanalen hver mandag mellom 20:00 og 22:00. (Serien hvor du blir kjent med alle redaksjonene på radiOrakel) Jeg inviterer Hanne til studio og du skal blir bedre kjent med henne og musikken hennes.

DJ Lisa og Lisa | Supersonisk sommer (Fotograf: Venninne Anne
Dj Lisa & Lisa (Foto tatt av ei venninne)

Hanne har et dogme hvor hun ikke kaster bort noen låter, alle skal med på albumet – og det kommer frem i en herlig miks av låter som høres ganske så forskjellige ut. Det er det som er så spennende! Sjekk ut det siste albumet ‘Jue’ her:

Sjekk ut toppsporene til Hanne Kolstø på Spotify:

Hanne Kolstø (Foto: Sigve Knardal)
Hanne Kolstø (Foto: Sigve Knardal)

I duo-prosjektet – Midnight Machine – samarbeider hun med Sigurd Thomassen. Bandet blir omtalt som en av de mer spennende duo-prosjekter som har kommet ut fra Norden de siste årene. Det er album på vei og tre av de allerede utgitte singlene finner du her:

I 2019 feiret Hanne Kolstø ti år som artist. Hun er en hyllet musiker på den norske indie-scenen og ga nylig ut sitt niende solo-album; ’Jue’. Hun ville se hva annet hun kunne gjøre for å løfte låtene og resultatet ble album nr. 10; ’Jue:Remix’. Blant andre Whalesharkattacks, Bendik Baksaas og Therese Lunde – har remikset låter fra Hanne Kolstø, og du kan sjekke ut albumet her:

Foto Hanne Kolstø som besøker Lines Lune Landing på radiOrakel FM 99.3 nov. 2022
Hanne Kolstø (bak) besøker Lines Lune Landing på radiOrakel FM 99.3

 

“Hanne Kolstø er definisjonen på festival. Akkurat passe laidback, nyte livet, fundere over livet med ett strå mellom tennene og som elsker musikk”

– Måkeskrik

Finn ut mer om Hanne Kolstø på hennes hjemmeside her >>

I del to av intervjuet med Hanne, skal også hun nominere en kvinnelig, Norsk artist som hun mener fortjener mer oppmerksomhet så det er bare å glede seg! Hvem blir det tro? TunE in for svaret mellom 12:00 og 13:00 søndag 13. november. Du kan stømmer radiOrakel FM 99.3 direkte fra avspilleren her:

play_arrow

Verdens eldste kvinneradio

Programmer 1:01 am trending_flat 1:01 am
Onsdag 4:00 pm trending_flat 5:00 pm
Fredag 5:00 pm trending_flat 6:00 pm
Søndag 12:00 pm trending_flat 1:00 pm

Written by: Lines Lune Landing

Previous post

Neon Ion besøker radiOrakel

Lines Lune Landing

4 nov. fra 23:00 | Neon Ion besøker Lines Lune Landing

Neon Ion tar turen til Lines Lune Landing! Neon Ion ga nylig ut albumet 'Mood Cosmic' og vi snakker om låtene, livet og mye mer. Skru på radiOrakel FM 99.3 - fredag 4 november fra kl. 23:00. Da får du høre hele albumet og historiene bak musikken. I tillegg skal Neon Ion nominere en kvinnelig, Norsk artist som fortjener mer oppmerksomhet - spennende!Singelen Cold War kom tidligere i sommer, og […]

todayNovember 4, 2022

0%