Kultur

UHØRT EXTRA FLYTTER: Laibach tirsdag kl 19!

todayJune 1, 2020

 

Faste lyttere har klaget på at tirsdager klokken 16 var en krøkkete sendetid som kolliderer med jobb, skole, hjemreise og middagslur – vi tar det til etterretning og flytter til klokken 19.

Sendetider som gjelder fra nå av:

Uhørt: lørdager klokken 16, reprise mandager klokken 18 (som før).

Uhørt extra: Flytter fra klokken 16 til 19 fra og med 2. juni, reprise som før: onsdager klokken 22.

I Uhørt Extra på RadiOrakel tirsdag 2/6 klokken 19 (reprise onsdag 3/6 klokken 22) blir det LAIBACH-Spessial, med låter fra deres nye boks REVISITED, en boks som er like monumental i designet som i musikken, samt et utvalg låter fra PARTY SONGS, SOUND OF MUSIC, SPECTRE, div. live-opptak, remikser et.c. fra de siste 10-12 årene, inkludert et live-album som kun var tilgjengelig for dem som hadde forhåndsbestilt Revisited-boksen (180 euro pluss porto i den billigste utgaven). Bandet har 40 års jubileum 1. juni, og 35 år siden første LP.

Written by: admin

Previous post

Kultur

Tre nye podcaster

Denne uka starter ny sendeplan på rOr og vi ønsker velkommen tre nye podcaster til podcasttimen på formiddagene!   TYSKERNE, kl. 8 på tirsdager Herzlich Willkommen til TYSKERNE, en podkast om politikk, kultur og alt det andre, laget av Ingrid Brekke og  Kai Schwind. Vi snakker om Tyskland - på norsk. Ingrid er journalist i Aftenpostens utenriksavdeling, foredragsholder og forfatter - blant annet har hun skrevet en biografi om Angela Merkel. Ingrid har bodd nærmere fem år i Berlin og […]

todayJune 1, 2020

0%