Kultur

Tre nye podcaster

todayJune 1, 2020

Denne uka starter ny sendeplan på rOr og vi ønsker velkommen tre nye podcaster til podcasttimen på formiddagene!

 

TYSKERNE, kl. 8 på tirsdager
Herzlich Willkommen til TYSKERNE, en podkast om politikk, kultur og alt det andre, laget av Ingrid Brekke og  Kai Schwind. Vi snakker om Tyskland – på norsk.

Ingrid er journalist i Aftenpostens utenriksavdeling, foredragsholder og forfatter – blant annet har hun skrevet en biografi om Angela Merkel. Ingrid har bodd nærmere fem år i Berlin og lengter ofte dit.

Kai er førsteamanuensis, medieviter og humorforsker ved Høgskolen Kristiania. Han er også en ganske godt integrert tysker i Oslo og tidligere radiojournalist. Av og til lager han hørespill.

Begge følger med på hva som skjer i Tyskland og elsker å snakke om det. Noen av samtalene fører vi i denne podkasten.

 

Alternativ økonomi, kl.9.30 på onsdager (reprise kl. 10 på lørdager)
Har du lyst til å bli rik i en fart uten hensyn til hvem eller hva du måtte valse over på din vei? Da er neppe dette podkasten for deg. Hvis du derimot er lei av å se at planet og samfunn ødelegges av folk som ser etter rask rikdom, og lurer på om det ikke skulle finnes bedre måter å drive økonomi på, da håper vertene du vil følge dem på veien. Akkurat dette lurer nemlig de også på, og for å lære mer snakker de med folk som er opptatt av å eksperimentere med andre former for økonomi. Økonomi som bygger og tar vare på, istedenfor å bruke opp og ødelegge.

 

Black Box teater podcast, kl. 9 på lørdager.
En ukentlig lytting hvor kunstnerne selv har ordet. I hver episode får du høre en tekst og samtale knyttet til teatrets program – iblant på norsk, andre ganger på engelsk.

Written by: admin

Previous post

0%