By:Larm 2021

todaySeptember 30, 2021

ENDELIG er det By:Larm igjen, Oslos største fest for musikkbransjen – og også en av mine favorittplasser å oppdage ny og ukjent musikk! Jeg og min eminente makker Helene O’loughlin kommer til å være tilstede gjennom helgen for å få med oss nye spennende band og artister – og for å delta på årets konferanse. Dere kan følge våre oppdateringer i radioens sosiale medier!

Etter (i min tidsalder) ett av tidenes vondeste år, skal vi endelig igjen få danse til hard punk, pose på blackmetal-konserter og springe fra scene til scene, mens vi heller nedpå øl mellom slagene. By:Larm når nå full sirkel; de var de siste som fikk ha arrangement før Norge stengte ned, og er de første som får invitere til folkefest, eller i alle fall Oslo-fest, nå når Norge har åpnet igjen.

Men på den seriøse siden; By:Larm er også en del av KeyChange Initiativet, og har i år, som i fjor, nådd målsetningen om 50% kvinneandel. Det er noe mange andre norske festivaler kunne ha fulgt etter på, og noe vi her på radiOrakel selvsagt syns er mer enn på sin plass.

Vi har også tatt en rask prat med By:Larms pressesjef Erik Engenes (avbildet) om hva han tenker om By:Larm, hvorfor han mener det er viktig å delta – og hvilket band han MÅ se. Det kan dere få med dere på fredag fra 08.00-09.00 på FM 99,3 – eller på radiorakel.no/livestream.

Om du skal delta på By:Larm og spotter meg og Helene i crowden, er det bare å komme bort for å slå av en prat, eller pitche ditt nye favorittband til radioplay. Vi ses – og glad By:Larm! <3 #loveyourradio

 

Les mer om KeyChange her: https://www.keychange.eu/

Written by: Hanne Rye Hanssen, Ansvarlig Redaktør radiOrakel

Previous post

NATTSENDING 24/9: NORSKE ALBUMKLASSIKERE kl 2300-0100

CD-serien "Norske Albumklassikere" har gått over all forventing; før sommeren var nr. 001-070 kommet fra presseriet; nå er nr. 071-131 klare og vil bli presentert over fem timer på RadiOrakel. Det har start fredag 24/9 kl 23-24 med nr 071-082 og nr. 083-084 kommer fra midnatt til 0100 natt til lørdag. Hardcore pønk, new wave, radioballader, visesang, country, world music, folkemusikk, folkrock - artister som Famlende Forsøk, Tramteatret, Anita Hegerland, Zimmermann, Kjipe-Lars, Plann, Program 81, Folque mm. Vi kan ikke […]

todaySeptember 24, 2021

0%