Intervju

Uhørt presenterer: SCHLAGERNATT på radiOrakel

todayJune 4, 2020

Det begynner å tynnes ut blant dem som var storkjendiser i Norge i NRK-monopolets tid, og schlagerkongen Kjell Karlsen, kjent fra sin plass bak hammond-orgelet i Kjell Karlsens Orkester, falt fra 5. mai i år. Karlsen var arrangør, backingmusiker og komponist bak utallige hitlåter på salgsbarometeret og i Melodi Grand Prix på sekstitallet og et godt stykke inn på syttititallet. Vi kan ikke garantere street-credibility, men det blir en time med topp musikalsk håndtverk og ørevennlig schlager-underholdning fredag, natt til lørdag, 5. juni klokken 24.

Har noen arrangert, akkompagnert og produsert flere hitlåter i Norge enn Kjell Karlsen? Kanskje Norges musikkmogul Egil Monn-Iversen. Monn-Iversen døde i 2017, og i tillegg til en nyprodusert sending om hans mangeårige samarbeidspartner Kjell Karlsen, blir det en reprise på Uhørts minnesending om Egil Monn-Iversen fra juli 2017 5. juni klokken 23.

Da er det duket for en to timers schlager-spessial på Radiorakel fredag 2300 til lørdag 0100. Det blir velkjente klassikere, glemte hits og sjeldenheter fra en tid som er i ferd med å bli fjern fortid, men som fortjener å huskes.

Written by: admin

Previous post

0%