Musikk

Synne Sanden & Øyvind Blikstad slipper EP 5/3! ‘Swallowed’

todayMarch 5, 2021

Swallowed er komponert av artist Synne Sanden og filmkomponist Øyvind Blikstad. Ep´n inneholder 5 låter som de to har skrevet sammen og er produsert av Øyvind Blikstad. Den inneholder også remix av Skeleton fra hennes tidligere album, og som var starten til samarbeidet.

Da de oppdaget hverandre var det ingen tvil om at de måtte samarbeide. Resultet er slående og massive låter med filmatisk preg og sterke tekster. Øyvind Blikstad har blandet mektige orkester arrangementer med mørke elektroniske elementer og selvbygde instrumenter som veves sammen med Synne Sanden sin ekspressive vokal. Lydbildet og vokalen dykker ned i dypet og vokser fra det sarte og såre til det eksplosive, harde og storslåtte.

[infobox maintitle=”‘Swallowed'” subtitle=”Ep´n handler om nedbrytningen i et destruktivt forhold og om å bygge seg opp igjen. Verket beskriver sårbarhet, sinne og styrke og er en emosjonell opplevelse som vil få deg til å holde pusten. Eksplosive, harde og storslåtte. Ep´n handler om nedbrytningen i et destruktivt forhold og om å bygge seg opp igjen. Verket beskriver sårbarhet, sinne og styrke og er en emosjonell opplevelse som vil få deg til å holde pusten.” bg=”black” color=”white” opacity=”off” space=”30″ link=”http://www.synnesanden.com/”]

[button content=”Button Text” color=”black” text=”LIVESTREAM FM 99,3″ url=”https://radiorakel.no/livestream/” openin=”_blank”]

Musikkvideoen til Skeleton-remixen er regissert av filmskaper Simon Matthew Valentine og artist Synne Sanden. Sammen har artisten og filmskaperen skapt en mørk, vakker og særegen musikkvideo fifilmet av Simon Matthew Valentine. Videoen er spilt inn i et svart tomt rom og det mektige og episke landskapet i Jutulhogget. I videoen forteller de en historie om et destruktivt kjærlighetsforhold og om manipuleringen og nedbrytningen i dette forholdet. I videoen ser man også skuespiller Per Vidar Gornitzka Anfifinnsen som spiller den andre i forholdet, med en imponerende prestasjon. Karakterene er sammensatte av sårbarhet og styrke og uttrykker en kommunikasjon der de beveger seg ut og inn av de svake delene av seg selv.

Musikkvideo Skeleton Remix

Sjekk ut hele  EP’en her!

Written by: admin

Previous post

0%