Lytt

Rikke Normann slipper låta “Don’t You Worry”, 6 nov.

todayNovember 4, 2020

Rikke Normann har alltid de som ikke har det så bra i tankene, og «Don’t You Worry» er skrevet som en slags trøst til de som bekymrer seg litt for mye. Hun har med seg Adam Douglas på vokal og gitar, og låta utgis 6. november. (Du kan høre den på radiOrakel FM 99,3 rett før 11:00 også igjen kl 23:00 på kvelden fredag 6 nov.)

“Alle bekymrer seg over ting, noen mer enn andre, og for noen mennesker blir høye stressnivåer og for mange bekymringer til angst. Det tar opp mye energi og gjør oss mindre glad. Jeg skrev derfor en sang om å bekymre seg mindre over at man bekymrer seg. Hvor mange bekymringer ender egentlig opp med å skje?” -sier Rikke.

[button content=”LIVESTREAM” color=”black” text=”white” url=”https://radiorakel.no/livestream/” openin=”_blank”]

Mens hun skrev «don’t you worry» innså hun fort at låta burde være en duett. Hun spurte derfor den amerikanske soul-sangeren Adam Douglas, som hun har kjent og jobbet med i fere år, om han ville synge på den. Adam sa ja på et blunk, tilførte et mannlig perspektiv på låta og krydret den med nydelige harmonier. I tillegg la han på et bluesy gitar track som ga låta enda mer glimt i øyet, og en nesten flørtete lekenhet.

Rikke Normann har lenge vært en av Norges mest ettertraktede vokalist og korister. Hun har turnermed store navn som Bernhoft, Sivert Høyem, Madcon, Markus & Martinius og Amanda Tenfjord, for å nevne noen. I 2017 ble hun håndplukket til å synge med John Legend på Nobels Fredspris- utdelingen.

Hun produserer og skriver all musikken sin selv, og har gitt ut fem album med tilhørende musikkvideoer og turneer. Alt i alt er Rikke sitt eget lille produksjonsselskap.

[button content=”Her finner du Rikkes plater!” color=”black” text=”white” url=”https://www.rikkenormann.com/store” openin=”_blank”]

[button content=”Sjekk ut Rikke’s hjemmeside her >>” color=”black” text=”white” url=”https://www.rikkenormann.com/” openin=”_blank”]

Rikke Normann på iTunes her>> og Tidal her>> og du finner henne også på Facebook og Instagram og selvfølgelig Spotify!

Rikke slapp låta “Redefine Your Self” i år 18 September, hør den her:

 

Written by: admin

Previous post

Kultur

RADIORAKEL-SPILLELISTE NOVEMBER #1

Vi bringer deg vår beryktede spilleliste nok en gang. Det blir som vanlig en salig blanding av sjangre, noe norsk og noe internasjonalt. Lista som kan alltids bli hørt på fm 99,3 kl. 11 og 14 på hverdager, og 08 og 11 i helgene. Husk også å følge radiOrakel på Spotify, om du bruker den populære strømmetjenesten. Der legges listene våres ut til å kunne nytes når du måtte ønske. […]

todayNovember 1, 2020

0%