Lines Lune Landing

Live Foyn Friis aka Liive – med Current Saxophone Quartet på Line’s Lune Landing!

todayJuly 9, 2020

Jeg tok turen turen til Hausmania Kulturhus for å få med meg Live Foyn Friis aka Liive som holdt en nydelig konsert med Current Saxophone Quartet. 

Kvartetten oppsto tilbake i 2010, her hjemme i Oslo –  da alle fire fant ut at de ville spille moderne musikk skrevet for nettopp en saxofonkvartett.  Alle medlemmene av kvartetten (Erik Aldenheim Nerheim, Åshild Henriksen, Gudrun Faleide Fristad og Anders Abelseth) er utdannet ved Norges Musikkhøgskole og Royal Conservatory in Århus, Denmark. Current Sax har spilt på The Scandivanian Saxophone festival 2011 og 2012, Grønland Mikro World Festival 2011, World Saxophone Congress XVI og XVII, Maison de Norvège, Selmer Paris og diverse andre opptredener i Norge.

LIVESTREAM HER>>

Live besøkte meg nylig i studio da hun slapp låta Kaos – som du kan sjekke ut litt lenger ned, samtidig som en av hennes låter kom på topp tre  i konkurransen om Årets Pridelåt –  Enough. Hun har også spilt på Up-Roar som er en konsertserie som skal sette fokus på alle de fantastiske kvinnelige artistene  som Oslo og Norge, har å by på. I tillegg har Live spilt på radiOrakel og AKKS Musikkfestscene på Arbeidersamfunnets plass.

Det ble en meget trivelig aften på Jausmania i bakgården og takk til Odysseas Kousoulas og Jarle Steinhovden for opptak og lyd – kl 17:00 Fredag 10 Juli får du høre konserten på Line’s LUne Landing – juhuu!

Odysseas Kousoulas recorded the session with help from front house sound engineer – Jarle Steinhovden –  so that you guys can get the whole experience here at radiOrakel FM 99,3!

LIVESTREAM HER>>

Live Foyn Friis klar for konsert!
Music in the making
Erik Aldenheim Nerheim, Åshild Henriksen, Gudrun Faleide Fristad og Anders Abelseth  (tilfeldig rekkefølge)
Recording by Odysseas Kousoulas for Live Foyn Friis Current Sax

 

 

Enough (Pride Mix, 2020)


Er du en kvinnelig, norsk artist som vil besøke meg i studio? Send en PM på Facebook eller send en e-post til lll@radiorakel.no. Legg gjerne ved musikkfil!

Og hvis du ønsker å støtte radiOrakel som er en frivillig radiostasjon – så kan du gjøre det via patreon.com –  eller Grasrotandelen fra Norsk Tipping.

#loveyourradio

-/Line

 

Written by: Lines Lune Landing

Previous post

0%