Lines Lune Landing

Cathrin besøker Line’s Lune Landing – singelslipp!

todayMarch 24, 2020

Alene bak artistnavnet står kvinnen Cathrin Gram fra Oslo. Hun har en lang og spennende karrière bak seg som skuespiller og programleder og du har garantert hørt stemmen hennes i en eller annen dokumentarfilm eller lydbok. Hun har en behagelig stemme og endelig har hun tatt den til musikken.

Høsten 2019 slapp Cathrin EP’en «Anyone but Yourself» og singelen «The Fall». Det musikalske landskapet var preget av sjalusi, sorg, lengsel, og Cathrin ́s varme, bestemte og sensuelle røst. Den nye låta *KITE* handler om det totalt motsatte – nemlig det å falle hardt, hardt inn i forelskelsen.

Jeg har fulgt musikkdrømmen og mitt største ønske er at lytterne kjenner seg igjen i tekstene og i låtene mine, og at musikken vekker følelser. Det er fra følelsene låtene mine kommer fra

Cathrin startet med musikk relativt nylig og det er inspirerende å se en dame ta steget ut i musikkens landskap for aller første gang – uten å være redd. Iallefall syntes det ikke! Hun syntes det er viktig å løfte frem kvinner som tør å stikke hodet frem og hun oppfordrer  alle damer til å være modig,  gjøre seg sjæl og stikke seg mer frem!

Onsdag 25 mars kan dere få med dere reprisen fra intervjuet på radiOrakel  FM 99,3 og det er kl 16:00 du skal TuNe in på Line’s Lune Landing for god musikk og koselig samtale.

 


Foto: Line Bliksås/radiOrakel  –  Cathrin Gram og Line Bliksås snakket om musikk og mer i krispy vårluft

Gratulerer med ny singel!

Lenke til LIVESTREAM  her // Onsdag 25 mars kl 16:00 på Line’s Lune Landing

Jeg spurte Cathrin om hun kunne ta med seg noen ønskelåter fra kvinnelige, norske artister som fortjener mer oppmerksomhet og de får du høre gjennom sendingen, i tillegg til The Fall fra debut-EP’n. … sist men ikke minst – den rykende ferske singelen KITE!


Cathrin bruker corona-tiden til noe kreativt: “Corona creativity! My family decided to put the corona lockdown to good use. And I love it! Please embrace my new single \\Kite//, in a low fi smurf edition” – Cathrin


Debut-låta *The Fall* fra 2019 – finner du her på Cathrin s første EP, sammen med 4 andre godbiter.

Cathrin spiller elektro-akustisk-indie-pop som vil bo i ditt hjerte!
Nært og rått for både tårer og dansegulv! Med en varm men bestemt eleganse tar vokalen kontrollen og veileder deg gjennom et univers fargelagt av havet, livet, døden og den vriene kjærligheten.

 

Her er spillelisten fra sendingen som gikk fredag 20 mars kl 17:00 med reprise onsdag 25 mars kl 16:00

Cathrin i sosiale medier:

Facebook

Instagram // @cathrinmusic

Youtube

Written by: Lines Lune Landing

Previous post

Podkast

Boligskammen 13 med Kjetil Gyberg

Foto: Ole Pedersen Bokbad del 2 med forfatter av boka Boligdrømmen, Kjetil Gyberg. Samtalen fant sted på Deichman Tøyen under Tøyen boligfestival 2020.

todayMarch 1, 2020

0%