Lines Lune Landing

Cathrin besøker Line’s Lune Landing med ny EP!

todayNovember 21, 2019

Foto: Trine Hisdal
Cathrin er ute med sin første EP – Anyone But Yourself Foto: Trine Hisdal – EP-cover Cathrin

Fredag 22/11 kl 17:00 får jeg besøk i Line’s Lune Landing og det er  EP-slipp for Cathrin! Vi skal snakke om alle låtene og selvfølgelig høre alle fem. Fredag 29/11 kan du få med deg slippkonserten på Ingensteds og det blir topp stemning med nydelige låter.

På sensommeren slapp Cathrin den elektro-akustiske pop-låten The Fall – som befant seg midt i et kjærlighetsbrudd. 15 november slapp hun sin første EP Anyone But Your Self.   Landskapet er fortsatt preget av sjalusi, sorg, lengsel, og Cathrins’s varme, bestemte og sensuelle røst. Gled deg til et møte med suggererende og solide melodier, som treffer deg rett i hjertet.

I studio har Cathrin fått god hjelp av produsentene Nils Martin Larsen (Nils Bech, Marit Larsen, Jaga Jazzist) og Henrik Skram (Hamlet Complex, Snøfall). Sammen har de løftet “Anyone but Yourself” til en elegant sammenfletting av det akustiske og elektroniske. En fullkommen fusjon av det varme, nære og stofflige med en rå majestetisk fremdrift. I sommer debuterte Cathrin live på Øyafestivalen i Oslo og på Hellviktangen på Nesodden.

Begge konsertene hennes brakte fram tårer og dans hos publikum. 29 november feirer hun releasen av «Anyone but Yourself» med solokonsert på Ingensteds i Oslo! Alene bak artistnavnet står kvinnen Cathrin Gram fra Oslo. I en alder av 48 år er hun en tungvekter i kjærlihetsforhold, så hun vet hva hun snakker om. Dette gjør «Anyone but Yourself” til en sår, rå og sterk debut. Å være i et forhold kan til tider være tøft, men kjærligheten blir sterkere når man innrømmer at den også er svært fragil, sier Cathrin.


Jeg har nå satset både min stolthet og alle sparepengene påmusikkdrømmen. Det er raåskummelt, men også helt nødvendig.


HER FINNER DU BILLETTER TIL EVENTET    ID  20 år // CC kr 200,-  Du hører intervjuet kl 17:00 på Line’s Lune Landing og du kan streame direkte fra lenken under.

LIVESTREAM FM 99,3

Spillelisten fra intervjuet med Cathrin:


Survive

 

The Fall

 

Cathrin debuterte på klubb-øya 2019

 

Spotify

 

 

Written by: Lines Lune Landing

Previous post

Podkast

Radiorabulistene om voldtekt

Heidi Helene Sveen har gitt ut boka "Det var ikke voldtekt. Ti menn forsvarer seg i retten". Her diskuterer hun blant annet voldtektsmyter og hvordan disse aktiveres i rettssalen, i kampen for å frikjenne den tiltalte. Vi inviterte Sveen til og Patricia Kaatee fra Amnesty International  for å snakke om voldtekt. For hva er egentlig voldtekt? Hvordan fungerer loven? Hva kan gjøres for å forbedre situasjonen? Programmet ble første gang sendt på RadiOrakel 13/11-19

todayNovember 19, 2019

0%