Lines Lune Landing

17:00 // Verdsmannen Thorbjørnsen slipper låt + du får del 2 fra intervjuet med Mörmaid!

todayMarch 12, 2021

TuNe iN på Lines Lune Landing 12. mars  skal jeg snakke med Verdsmannen Thorbjørnsen i forbindelse singelslipp! Låta heter ‘Ugras’ og den får du høre i første halvdel av sendingen. I andre del av sendingen får du resten av intervjuet med Mörmaid!

[infobox maintitle=”Om låta ‘Ugras'” subtitle=”Vi har alle ugras i våre liv hendelsar, situasjonar, konfronasjonar som kvernar i eins indre. Ugraset ligg der alltid. Små dryp av tankegods gneg gangar i bakhovudet, kjem til overflata ujamnt. Ugras slepp ikkje taket. Ugras er den du ikkje ynskjer å være, det er karakterbristen, det er avviket som skil seg ut, løgnen — det er skammen over ikkje være god nok — ugraset gjev ikkje fred. Det kvernar. Ugraset slit i oss, det kan setje seg på hjartet. Det kan bli umogleg å bli kvitt. Ugraset. Avslørande, svikefullt, vondt og kaldt. Likefullt formar ugraset våre liv; lagar nye vegar, ville vegar. Det fortel kven vi er, kva vi er, kva vi vil være, kven vi vil være. Det er slik vi lærer, det er slik vi er. Mennesket treng ugras, ugras veks i mennesket. Slik er vi, slik er ugras.” bg=”black” color=”white” opacity=”off” space=”30″ link=””]

[separator type=”thin”]

[button content=”LIVESTREAM fm 99,3 her>>” color=”black” text=”white” url=”https://radiorakel.no/livestream/” openin=”_blank”]



Jeg spør gjestene mine om de kan nominere en kvinnelig, Norsk artist som fortjener mer oppmerksomhet og Vedsmannen nominerte Frida Hunshammer! Gratulerer!

Frida Hunshammer og teamet rundt fortsetter å produsere kvalitet! Dette kommer denne gangen til syne med hennes tredje singel Disqualified.

Frida som var med i The Voice 2017 fikk etter TV programmet en større motivasjon for å slippe låter. Denne gangen gir hun ut en låt som passer seg særs godt i sommersola så vel som i en mørk klubb i LA. Låten har et internasjonalt og tidsriktig sound og produsent Alf Magne Hillestad har virkelig truffet på hva markedet vil ha. Disqualified, som er skrevet av henne selv og søskenbarnet Erlend Hunshammer Moen kan ikke kategoriseres som en klassisk «break up song» selv om teamet her er kjærlighet fra den ene parten som tar slutt.

Written by: admin

Previous post

Musikk

12. mars // Ellys siste singel før Albumslipp i april!

12. mars gir Elly ut siste singel før tredjealbumet kommer. «This Place by The Sea» er en hyllest til de stedene og menneskene som får hjemme til å føles «hjemme». Du kan høre låta mot slutten av timen i fredagens Lines Lune Landing på radiOrakel fm 99,3 (1700 til 1800)

todayMarch 10, 2021

0%