Lines Lune Landing

17:00│5. nov. Tostrup besøker Lines Lune Landing!

todayNovember 5, 2021

Background

Frank Albin Tostrup har vært vokalist, gitarist og låtskriver i bandene Revolver og Shirley’s Temple. Han har også vært trommis i Backstreet Girls og en rekke andre band. Han har gjort studiosessions som trommis for bl.a Eddie Guz, Herlofsen, Stone Street Brokers og Greenhouze (med Hans-Olav Solli fra Sons Of Angels på vokal).

Han har skrevet låten «Asshole» (lenke til youtube lengre ned i artikkelen) utgitt av Gene Simmons fra KISS og låten «Svarteper» til Plumbo, for å nevne et par. Tostrup har også gjort studiosessions med Linda Kvam, Knut Reiersrud og Kari Svendsen, og han har skrevet supportersang til det lokale fotballaget Ørn-Horten. Tostrup deltar også på samlealbumene Det Beste Til Meg Og Mine Venner – En Hyllest Til Joachim Nielsen, Gods of Thunder – a Norwegian Tribute to Kiss og Leaving Home: A Norwegian Tribute to the Ramones.

Men han har aldri gitt ut musikk helt på egen hånd – før nå! Tostrup har gjort alt selv i eget studio i Horten. Skrevet all tekst og musikk, sunget alt, spilt alle instrumenter, arrangert og produsert alle låtene.
Det har blitt tidløs og gitarbasert rock med popelementer og norske tekster. Dumdum Boys, Raga Rockers , Jokke, Oslo Ess, Skambankt… det er mye bra norskspråklig rock der ute, men Tostrup har funnet sitt eget uttrykk og står fjellstøtt og bredbeint på egne bein. Les mer om Tostrup i dette intervjuet fra i sommer, hos nettmagasinet norwayrock.net

[separator type=”thin”]

DU KAN STRØMME ALLE RADIORAKELS SENDINGER VIA VÅR NETTRADIO

Livestream

 

Tostrup i aksjon
Torstrup AKA Frank Albin Tostrup

[separator type=”thick”]

Tostrup på Spotify

Gene Simmons – Asshole 

Written by: Lines Lune Landing

Previous post

0%