Lines Lune Landing

19. januar │Gjenhør del 2 med sanger- og låtskriver Hilja som nominerer Selma French, aktuell med bandet Masåva

todayJanuary 18, 2022

Background
(Foto: Christian Skår Winther )

Hilja ga nylig ut det fantastiske albumet ‘Hvor Ble Regnet av‘ og du får et gjenhør med del 2, 19. jan. kl. 16:00. Hilja drømmer om at musikk skal være med å redde verden. Derfor skriver hun låter om frykt, handlekraft og håp, og om hvordan det oppleves å vokse opp i en verden i krise. Musikken kan karakteriseres som jazzinspirert vise-pop med nære, men hardtslående tekster. Sjekk ut albumet fra start til slutt slik det er ment!

[separator type=”thin”]

Foto av artist Hilja (Foto: Foto: Vera Sonne)
Sanger- og låtskriver Hija

[separator type=”thin”]

Jeg spør mine gjester om de vil nominere en kvinnelig, Norsk artist som fortjener mer oppmerksomhet — og Hilja nominerer Selma French Bolstad, gratulerer! Selma er aktuell med fersk plate, sammen med sitt band Masåva.

Bandet slapp ‘Er vi Store Nok Nå?‘ i 2021 og kommer snart på besøk hos meg i Lines Lune Landing – følg med! Masåva tar deg med på reiser gjennom hverdagsproblemer, drømmer, sorg og kjærlighet med gripende låter i et originalt landskap mellom vise folk og jazz, skrevet av vokalist og felespiller Selma French Bolstad. Med mye på hjertet og akustiske instrument har de laget et eget musikalsk univers og har siden 2017 spilt på flere scener, festivaler og radiokanaler rundt om i landet og skapt magiske øyeblikk for et bredt publikum. Masåva slapp sin første singel «Månen»> i juni, 2018 etterfulgt av «Jorda Rundt» i september og i oktober 2018 kom debutalbumet ‘Masåva. For albumet ble de nominert til Spellemannprisen 2018 i klassen viser’.

Du finner Masåva på Facebook og Instagram, og du kan også sjekke ut hjemmesiden her >>

[separator type=”thin”]

Toppspor fra Masåva!

Lille Bjørn – Wauwatosa, Selma French Bolstad

Nerver Live session – Masåva

Månen (Live @ Serendip Jazzfestival februar 2018)

‘Changes Like the Weather in The Mountain’ – Selma French

‘Hvor Ble Regnet av?’ – Hilja

[separator type=”thin”]

Livestream

Written by: Lines Lune Landing

Previous post

0%