Lines Lune Landing

14 mai – Uglesett besøker Lines Lune Landing!

todayMay 13, 2021

Foto: Axel Torstensen

Intervjuet med Uglesetts vokalist, Kester – blir over to episder og vi skal høre hvem han nominerer som ‘kvinnelig, Norsk artist som fortjener mer oppmerksomhet’.

Uglesett spiller tungrock og synger på norsk. Tekstene er visuelle og direkte, og omhandler historier og hendelser som får dem selv til å le. Bandet øver i eget studio på Leirsund og består av Vegar Carlsen på trommer, Kester Bandlien på vokal, Ingar Sommerud på bass og Yme Kvistedal på gitar. Dette er rutinerte gutter som i en årrekke har laget liv på scener på Romeriket og Østlandet. Uglesett slapp sin andre singel i november. Sangen heter Ned Fossen og handler om fordums våghalser som risikerte liv og helse i tønner, på jakt etter heder og ære. Hvordan oppleves anger på vei mot kanten av stupet?

[button content=”LIVESTREAM FM 99,3 HER >>” color=”black” text=”white” url=”https://radiorakel.no/livestream/” openin=”_blank”]

[separator type=”thin”]

Nora Eek har produsert videoen som skildrer den mentale stemningen med bilder og bevegelse. (Se musikkvideoen lenger ned i artikkelen) Uglesett debuterte november 2019 med singelen Selvtekt og konsert på Vintermyggen i Lillestrøm Kultursenter. Bandet har siden spilt på Megafon i Skien, Vaterland i Oslo, Greni SkogRock på Nes og Jam for Rights i Lillestrøm. Den ufrivillige covid-19 turnepausen benyttes til å ferdigstille innspillingen av den kommende debutvinylen.

Uglesett vil slippe sitt debutalbum en låt av gangen, med ny singelutgivelse hver måned. Musvåken er den fjerde i rekken. Få mennesker har noen gang falt så dypt mellom to stoler som Musvåken. Hans mor slenger på røret når han ringer, og hans far klager fortsatt over den gang dongen sprakk.Musvåken har spilt bort alle pengene fra NAV på kronespill og Flax, og har sovet så lenge på gata i Lillestrøm at han til slutt begynte å gro fjær på kroppen

[separator type=”thin”]

[separator type=”thin”]

Written by: Lines Lune Landing

Previous post

0%