Intervju

Ragnhild Sarsten fra Tsarsten & The Freudian Slippers besøker oss, tune iN kl 14:00 i dag!

todayNovember 19, 2018

Torsdag 22 november slippes singelen /Swamp/ som er den første fra det kommende albumet /Waterways/
Tsartsen & The Freudian Slippers

Ragnhild Sarsten fra Tsarsten & the Freudian Slippers besøker oss i studio i dag og det får du høre kl 14:00, livestream  her!

Multiinstrumentalisten Sarsten har spilt bass i Bøyen BengLady Moscow (2007), Jihaad og Morten Jørgensen og Spekkhoggerne Som Fulgte Etter Danskebåten Uten å Røre Spyet Som Rant Fra Ripa. (1986-1991) og nå Tsarsten & The Freudian Slippers

I dag er det singelslipp på Krøsset i Oslo og du sikrer deg billetter her. Swamp er første singel fra det kommende albumet Waterways, som er produsert i samarbeid med Gøran Grini (tangenter) og Audun Øksendal på trombone.

Her kan du se hva Grini har gjort tidligere. Du får også høre Hildegunn Øiseth i kveld, Øiseth har hatt en rekke opptredener i både NorgeSør-Afrika og Pakistan, og var ansatt som trompetist i nordens eneste profesjonelle storband, Bohuslän Big Band (1990–99). Hun forlot dette storbandet for å utvikle sine egne prosjekter, og etablerte seg i Sør-Afrika (1999–2001).

Kan du tenke deg å gå til anskaffelse av den forrige platen til Tsarsten & the Freudian Slippers,  Caravan Serai (2015) så finnes det CD og vinyl her.

 


Når T&FS gir ut singelen «Swamp» torsdag 22. november er det med den ene foten godt plantet i populærmusikken og med den andre plassert i kunstmusikkens uforutsigbare verden.Tematisk handler «Swamp» om avmakten man føler ved dagens manglende håndtering av klimakrisen og frustrasjon over at man ikke klarer å bryte mønster og vaner som dreper jordkloden.

Låten ble til i arbeidsprosessen from Mud to Music og betegnes som muddermusikk. Vi havner med «Swamp» ned i dybden, ned i bløt og sensitiv leire og blåserrekken gjenspeiler dette med blant annet kontrafagott, bassaksofon, tuba og bassklarinett.


Singelslipp og intervju

Kl 14:00 i dag 22 November

Programleder: Line Bliksås

Gjest: Ragnhild Sarsten

Band: Tsarsten & The Freudian Slippers

radiOrakel

FM 99,3

www.radiorakel.no/livestream

Ansvarlig redaktør: Heid Jerstad

#loveyourradio #supportyourlocal

 

 

 

Written by: admin

Previous post

Intervju

Wild Man Riddim gjester Nattsending med Ska og andre godsaker i kveld!

  I kveld får vi besøk av gutta i bandet Wild Man Riddim! Brage Rognlien (trombone), samlet for noen år siden masse forskjellige band fra hele verden for å spille rytmisk musikk på klubbkveldene på The Villa i oslo. Mye har skjedd siden da og det skal vi snakke mer om i kveld.  Bandet har gitt ut to album, det første fra 2015 Wild Man Riddim (spotify) og nå sist fra 2017,  Worldwide Frequency Wild Man […]

todayNovember 8, 2018

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%