prOrtrettet

‘prOrtrettet’ med redaksjon Supersonisk Sommer | DJ Lisa og Lisa gjester studio man. 26 sept. (20:00-22:00)

todaySeptember 26, 2022

Background

Supersonisk Sommer (DJ Lisa & Lisa) Besøker prOrtrettet!

I dagens episode av prOrtrettet – skal du bli bedre kjent med Vegard Bye og Hans-Petter Rode! Vegard og Hans-Petter AKA DJ-‘Lisa og Lisa‘ er en del av Supersonisk sommer-redaksjonen og spiller rå muskk ute på diverse klubber og events. Jeg anbefaler alle å få med seg DJ-duoen når muligheten byr seg og sjekk ut Supersonisk Sommer lørdager mellom 14:00 og 15:00 og Torsdag 10:00 til 11:00 (R)

DJ Lisa og Lisa | Supersonisk sommer (Fotograf: Venninne Anne

Supersonisk Sommer (SSS) er et musikkprogram som sendes hver lørdag fra klokken 14:00 -15:00. Sjangermessig varier programmet vilt etter hvilken DJ i redaksjonen som har sending, men sannsynligheten er stor for at du blir servert både ny og gammel House, Post-punk, Disco, Krautrock/Kosmische, Synthpop, Electro, Rock, Pop, og Dub.

For tiden består redaksjonen av Sigmund Floyd, Jørund Høie Skaug, Lisa & Lisa, Ida Moen, Pete Hurst, Andreas Ramdahl, Rune Flaten, Audun Eftevåg og Marius Sommerfeldt. Supersonisk Sommer ble mest sannsynlig startet en vårdag i 1993 fordi Sigmund Floyd, med overlegg, saboterte Morgenposten (datidens flaggskip) med kun å spille timinutters ambient-låter. Mange mente derfor at tiden var inne for et elektronisk musikkprogram på radiOrakel. Programmet er stolt over å ha en fetisj for temasendinger, opptil flere kjenningsmelodier, sprikende musikkprofil og to spin-off klubber, Supersonisk Lounge og KLIKK!

Denne episoden ble spilt som del av mitt program i redaksjonen Lines Lune Landing i 2020. Flere intervjuer med redaksjonene kommer hver mandag mellom 20:00 og 22:00. Neste mandag kan du glede deg til en splitter ny episode og min gjest da er Dj Sprængt Torsk fra redaksjonen ‘Bakrommet’ prOrtrettet er produsert av meg, Line Bliksås – for radiOrakel FM 99.3.

play_arrow

Verdens eldste kvinneradio

DJ Lisa & Lisa
Mandag 8:00 pm trending_flat 10:00 pm
Fredag 9:00 am trending_flat 11:00 am

Written by: prOrtrettet

Previous post

Lines Lune Landing

Annette fra Dromedar nominert av Jentejuntaen

24.sept. 2022 Gjenhør med prOrtrettet med redaksjon Jentejuntaen på besøk! I serien 'prOrtrettet' blir du bedre kjent med redaksjonene på radiOrake FM99.3. I mandagens episode ble du bedre kjent med programleder Gro Trondal Johansen fra redaksjonen 'Jentejuntaen'. Jeg spurte Gro om hun villle nominere en kvinnelig, Norsk artist som fortjener mer oppmerksomhet. Gro nominerte Annette Stav fra 'Dromedar'! Og for et valg! Sjekk ut mellom midnatt og og 02:00 på […]

todaySeptember 23, 2022

0%