Intervju

Nattsending med Morten Jørgense kl 23:00 i kveld!

todayOctober 19, 2018

Forfatter, poet og musiker Morten Jørgensen tar turen til radiOrakel på nattsending idag, fredag 19 Oktober, og vi skal kose oss i studio. Vi skal snakke om litt av hvert, vi skal spille god musikk og vi skal glede oss over at det endelig er helg!!

Morten Jørgensen debuterte som forfatter i 1984 med  Skyggebrev fra Bungalow 33 som er en diktsamling. Han har forfattet fem bøker, skrevet låttekster og , oversatt skuespill for blant annet Nationaltheatret og Riksteatret, oversatt for fjernsyn, skrevet en rekke bokanmeldelser, kronikker og artikler, hold foredrag, spilt våpenhandler i kortfilmen Pistolklubben av Thomas Robsahm m.m. Siden 2014 har Jørgensen vært hyppig brukt som skuespiller i norske hiphop-videoer (JoddskiTommy TeeYogutteneSide Brok).  (wikipedia)

Morten har blant annet skrevet Sennepslegionen og Kongen av København og han har vært vokalist i LUMBAGO, Morten Jørgensen og Spekkhoggerne som ga ut albumet Psykedelisk Utviklingshemmet , samt hans siste prosjekt fra 2016 – Svalbard med Hair.

Også var det noe med Korea?

Vi sjekker ut nærmere!

Tune inn for en hyggelig kveld på radiOrakel, vi starter 23:00 sharp!

Nattsending!!!

www.radiorakel.no/livestream

eller fm 99,3

#loveyourradio

Programleder: Line Bliksås
Gjest: Morten Jørgensen
Og våre to veteraner, daglig leder Alf-Haakon Lund og Anders Moe fra
Uhørt blir med på showet.
Ansvarlig redaktør: Heid Jerstad

Written by: admin

Previous post

temp_private

Flammesnakk får besøk av Fiix kl 20:00 i kveld!

  Flammesnakk kl 20:00 LIVE! Livestream her! Fiix besøker Zena i studio og vi skal få høre fete låter fra artisten selv. Han har samarbeidet med blant andre Big G - som vi har hilst på tidligere i Flammesnakk :) Siden 2012 har gutta drevet Eyez Low Records og de er et friskt pust i en etablert musikkindustri.                 ♥ radiOrakel fm 99,3 Flammesnakk Programleder Zena L.Williams Teknisk ansvarlig Line Bliksås Tune IN! ...and remember...Always! Always....Support […]

todayOctober 3, 2018

0%