Intervju

Gatas Parlament i studio!

todayFebruary 15, 2019

I forbindelse med den nye skiva // Efil4satag //, får jeg besøk av Elling og Jester her på radioen. Du får selvfølgelig flere smakebiter fra albumet som ble sluppet forrige fredag og hvis du bor i Bergen kan du sjekke dem ut live allerede i morgen, Lørdag 16 Februar.

Gatas Parlament er norges første norskspråklige rapgruppe på plate. Siden det har de jobba og sloss jevnt og trutt. Gutta har gjort tusenvis av konserter og er skikkelig bra live. De er samfunnsengasjerte fedre som uttrykker seg med slagkraftige tekster og fete beats. Helt siden 1993 har de skrevet låter og laget musikk, nå er kara voksne menn med egne familier. Preger det musikken? Og blir man egentlig noen gang voksen?

TuNe iN for en hel time med Jester og Elling kl 17:00 i ettermiddag, det blir skravling, musikk og morsomme historier. Har du tatt referansen i platenavnet?  Vi lurer veldig!

Spesielt kult syntes vi på radiOrakel det var, at fotballdamene fra Vålerenga har fått egen låt! Heia Vål’enga Jenter!

I morgen spiller gutta  som sagt i Bergen og du finner informasjon om kommende gigs lenger ned i posten.

Mange dyktige folk har vært med på å skape dette albumumet med 10 spor og plata får du kjøpt fra Big Dipper. Bor du i Oslo kan du unngå fraktkostnader ved å poppe innom den fysiske butikken i Møllergata 1.

Her har du noen av bidragsyterne på det albumet: Per Vers, Natasha Angel, Hildegunn Øyseth, Venomous 2000, L7AD9, Definite, og som fast gitarist har de med seg Bjørn Rummelhoff Hansen.

“Vi har gått gjennom mange skifter og forandringer gjennom åra. I dag består Gatas Parlament av Elling Fragatas og Jester. I tillegg har vi rekruttert Mads Faste Liang Nilsen AKA Projektorpøblene som VJ/visuals-geni på konsertene våre. Det som ikke har forandra seg er vårt engasjement og tru på at verden kan bli bedre om vi sloss for det. Vi sparker fortsatt oppover”

– Gatas ParlamentKommende liveopptredner –  Gatas Parlament

Fedag 1 Mars – Drammen og Union Scene – kl 20:00 // Billetter // Lørdag 16 Feb. – Helhus: Afterski – kl 21:00 Det Akademiske Kvarter – Bergen, Hordaland, Norway  // Billetter // Lødag 16 Feb. – Gatas Parlament // Teglverket – kl. 23:00 – Det Akademiske Kvarter – Bergen, Hordaland // Billetter // Lørdag 1 Juni – Gatas Parlament – Jericobakken i Oslo – 1 Juni kl 13:00 // RSVP //


Gatas Parlament med nytt album – februar 2019 – radiOrakel

En fin samling låter fra Gatas Parlament finner du i denne miksen fra youtube:


Gatas Parlament på Bandkamp, og den nye skiva på Spotify her: Efil4satag

 

 

LIVESTREAM

radiOrakel

fm 99,3

Programleder: Line Bliksås

Gjester: Elling og Jester fra Gatas Parlament

Teknisk ansvarlig: Andreas Johansen

Ansvarlig redaktør: Heid Jerstad

#loveyourradio

Written by: admin

Previous post

Intervju

Young Cisto FollowUp hos Flamme Snakk nå på Søndag!

Young Cisto  besøkte Flamme Snakk og Zena onsdag som var og vi får et gjenhør i morgen søndag kl 13:00. Han besøkte Zena i studio for første gang i februar 2018, så TuNe iN! igjen for hyggelig samtale og fete lyder. Har det skjedd noe spennende siden sist? Livestream finner du her Young Cisto er rapper fra Oslo òg byen Modena i Italia, med ghanesisk opphav! Sjekk ut den siste videoen fra youtube: Young Cisto - Winnin (Official Trap video) Eller […]

todayJanuary 12, 2019

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%