Intervju

16:00 til 17:00 // Mandag 12/4 – Intervju med Natalie Carrion – ung, samisk artist!

todayApril 11, 2021

Natalie Carrion debuterte da hun var 24 år gammel i 2017 – med det svenske albumet ‘En Song Om Livet‘ – hvor hun viser frem sine personlige låtskrivingskunster og sin evne til å oversette sterke følelser til musikk. I fjor ga hun ut den anerkjente EP-en ‘Banana Riversom’ – som ble referert til som “lekende og rytmisk pop” av musikknettstedet Popmuzik. I tillegg til ny musikk er Natalie også aktuell med dokumentarserien” URBI – Just do it! “som er en dokumentarserie på NRK og finske YLE (sendt i oktober), hvor seerne inviteres inn for å følge hennes fremadgående artistkarriere.


[button content=”LIVESTREAM FM 99,3 HER >>” color=”green” text=”black” url=”https://radiorakel.no/livestream/” openin=”_blank”]


For Natalie Carrion, som ble født i Sverige – med en far fra USA (Jamaica) og en mor fra Sapmi – har det vært viktig å løfte frem begge hennes kulturarver og det viser seg  tydelig i musikken hennes, sammen med hennes lidenskap for sang. Hun formidler sine låter med klare budskap og kombinert med Carrions unike stemme og moderne pop  – resulterer dette i en følelsesladet, søt blanding som også får deg til å synge med!


Natalie Carrion (Foto: Lisalove Bäckman)
Natalie Carrion (Foto: Lisalove Bäckman)


 

Written by: admin

Previous post

0%