Intervju

Raria på Flammesnakk i dag kl 13:00!

todayNovember 4, 2018

 

Tune iN kl 13:00 i dag, linken til nettstreaming finner du her!

Zena fikk besøk av Raria (Maria Donberg) på onsdag som var og det var kjempehyggelig! Raria er en låtskriver med mye særpreg og hun vil formidle følelser i sine tekster og låter som folk kan kjenne seg igjen i og dette klarer hun meget bra. Videre snakker hun om hvor viktig det er for henne å være tro mot seg selv, og ikke være redd for å skille seg ut.

Hun refererer til seg selv som subtil rar og hennes hærlige *flavour* skinner gjennom i musikken. På Onsdag var det premiere på den nye låta Instinktet som er laget i samarbied med artisten Love Jimo  og ℗ Back to school records (Released on: 2018-11-02)

Du er heldig og får høre Raria synge en av låtene live på direkten og da blir det godt stemning som vanlig hos Zena L. Williams.

Vi digger musikken hennes og det er alltid hyggelig med besøk av produsent og manager Andreas Bjørneskaret, dyktige folk alle sammen og vi heier og klapper!

Alt dette kan du få med deg i reprise i dag kl 13:00 på Flammesnakk!

Under her kan du sjekke ut musikken hennes nærmere, kos dere med fengene tekster, deilige beats og nydelig vokal.

 

Tune iN!

radiOrakel

fm 99,3

Programleder: Zena L. Williams

Gjest: Raria

Teknisk ansvarlig: Line Bliksås

Ansvarlig redaktør: Heid Gjerstad

#loveyourradio

 

….and remember….always….ALWAYS!!!   Support your local!

 

 

 

Raria på besøk i studio hos Zena i flammesnakk! Hun har ny singel ute i samarbeid med BTS Records og dette låter bra! (Foto: Line Bliksås/MakeMe Creative)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Written by: admin

Previous post

Lines Lune Landing

Obligatorisk lytting: SKADA besøker Line B og Ciaà i kveld kl 23:00!

I kveld får jeg besøk av gutta fra SKADA! Det er fredag og det blir god stemning i studio. Jeg tar med meg vår egen Ciaà fra Obey Propaganda !! Masse bra musikk skal spilles og dere får høre både nytt og gammelt fra gutta selv. Tune in kl 23:00! Du kan også vinne billetter til konserten SKADA skal holde på No. 53 den 24 November kl 21:00 :)  Vil du sjekke ut bandet? SKADA på Spotify […]

todayOctober 26, 2018

0%