Kultur

NY POD: DragQueens med Teip og Tiara inntar radiOrakel

todayMarch 9, 2022

Background
Hver torsdag morgen fra 08.00-09.00 får du Teip og Tiara på radiOrakel!
Vi inviterer deg inn i godt selskap med draggruppen X-Dolls, som med “Teip og Tiara” leverer Norges første podcast om drag!
De tre dragartistene Fishy Prize, Bleach Boo-Boo og Gloria Mundi tar oss med fra første gang de så RuPaul’s Drag Race til San Francisco og hjem til festen og Burlesque på danskebåten. Showet følger livene til de tre queensa og gir oss tidvis samtidig en pågående oppsummering av RuPaul’s Drag Race-episoder underveis. Showet kan selvfølgelig lyttes til uten å se RuPaul’s Drag Race, men den lar seg spesielt godt kombinere med å se RuPaul’s Drag Race på nytt.
Selvfølgelig kan du også lytte til showet mens du selv kler deg i drag eller tar et lite glass Champagne. Det viktigste er at du er klar for festligt selskap.
Hvis du vil høre på en episode vi allerede har sendt eller vil lytte videre på egen hånd, kan du finne alle episodene av Teip og Tiara Tryk her på lenken.

Written by: admin

Previous post

Kultur

8. Mars: Feminisme for alle

Årets 8.mars byr på mange flotte markeringer, og jeg vil oppfordre hver og en av dere til å delta på den måten dere kan og vil. Det offentlige programmet i Oslo har valgt sin hovedparole "Abort er kvinners valg, vekk med nemndene" og radiOrakel støtter selvsagt dette budskapet. Samtidig er det ikke til å stikke under en stol at noen i feministbevegelsen aktivt jobber for å holde noen grupper utenfor. Det være seg ikke-binære, transpersoner eller sexarbeidere. radiOrakel mener at […]

todayMarch 8, 2022

0%