Kultur

Nattsemding! UHØRTS 30-ÅRS-JUBILEUM fortsetter med radiogull fra arkivet

todayApril 30, 2021

Natt til første mai står i revolusjonens og folkets tegn!

2300Jon Arne Corell-spessial. Aktuell med “På Gjensyn“, oppfølgeren til megasuksessen “På Stengrunn” med tekster av Rudolf Nilsen. Corell debuterte på viseklubben Dolphins og var med på å starte plateselskapet Mai, han var med på den norske visebølgen fra den spede begynnelsen og til den inntok Norsktoppen, han husker det meste og er villig til å røpe hvor hundene er begravet. Siste intervju vi gjorde før alt stengte, fra mars 2020.

[button content=”LIVESTREAM FM 99,3 HER >>” color=”red” text=”white” url=”https://radiorakel.no/livestream/” openin=”_blank”]

[separator type=”thin”]

0000MAI-spessial. Norges største, mest suksessrike og mest kompromissløse indie-selskap, aktivt fra 1974 til 1983, storgrossist i spellemannspriser, CD-gjenutgivelser og hitlisteplasseringer med Vømmøl, Jon Arne Corell og PS-Gruppa, Kjøtt og Tramteatret. Selskapet drev helt idealistisk og kom med utrolig mye rart – dette blir en natt-til-1ste-mai-godtepose!

0200OHNESORG-spessial. Politisk visegruppe med et originalt lydbilde: Vi intervjuer deres bassklarinettist! Gruppa kom nettopp med en LP (lekkert design M/ obi og poster!) med noen nye og noen klassiske arbeidersanger på plateselskapet nr. 13 – tittel “Retten til Byen” (og den tilhører ikke aksjespekulantene!) 0300: Politisk spessial. Kan og bør musikk ha et politisk budskap? Vi får en time i selskap med noen artister som svarer JA og JA til disse spørsmålene. Avslutter kl 0355 med selveste Internasjonalen fremført av selveste Robert Wyatt (Soft Machine)!

 

Written by: admin

Previous post

0%