Intervju

Artur Kiriko besøker Flamme Snakk!

todayJanuary 6, 2019

www.radiorakel.no/livestream

Tune iN kl 13:00 i dag! Artur Kiriko besøkte Zena Løchting Williams nå på onsdag og han var den aller første som besøkte showet.

Det er ett år siden Flamme Snakk startet og mange dyktige artister har tatt turen innom studio. Det siste året har vi sett flere slipp fra Kiriko , og han har pendlet fra studio til studio & på nyåret kommer det et massivt slipp «Fuego» som vi får høre mer om.

Han er ung, han er rik av talent & han er sulten. Han #supporthislocals too the fullest, så det er på tide at mannen får akkurat den samme støtten tilbake nå, og det fra ingen andre enn oss!

 

Sjekk ut låtene på spotify her.

Eller top tracks på youtube.

#loveyourradio #supportyourlocal #heartmindandsoul #lokaletalenter #radiorakel #oslo

www.radiorakel.no/livestream

Programleder: Zena Løchting Williams

Gjest: Artur Kiriko

Teknisk ansvarlig: Line Bliksås

Ansvarlig redaktør: Heid Jerstad

Written by: admin

Previous post

Intervju

Gode vibrasjoner da Hakey besøkte Zena og Flamme Snakk!

Onsdag 5 desember tok Hakey turen til Zena L. Williams og  Flamme Snakk. Han lyste opp rommet og spredde om seg med gode vibrasjoner, og det smitter! Hakey (27) som han egentlig heter,  kommer fra Stockholm  med røtter i Eritrea. Han er utdannet tannlege og utdanningen ble gjennomført i Polen.  Han har pustet musikk siden han var liten gutt og han er en ekte musikknerd.  Videre forteller han at han skriver 16 bars hver eneste dag! "If you can live without music, I can […]

todayDecember 6, 2018

0%