Vil du lede radiOrakel inn i det nye tiåret?

Vi ser etter en ny redaktør som brenner for feminisme, frivillighet og FM 🙂
 
Merk! frist 2 februar!
 
Hvem er vi?
radiOrakel, Norges eneste og verdens eldste feministradio, sender 144 timer hver uke på FM 99,3. Vi er en frivillig medlemsorganisasjon med over 100 medlemmer, formålet vårt er å bekjempe diskriminering og fremme likestilling, med særlig vekt på å gi kvinner og minoritetskjønnede plass i media. RadiOrakel mottok Oslo Bys Kunstnerpris for 2018. Mange av våre tidligere medlemmer arbeider i dag i riksdekkende media, både som profilerte ansikter og bak kulissene.
Hvem ser vi etter?
Vi ser etter en minoritetskjønnet person eller cis kvinne med interesse for presseetikk og mediemangfold som kunne tenke seg å få uvurderlig erfaring på verdens eldste kvinneradio. Vi ser etter noen med godt lederpotensiale og en lidenskap for feministisk journalistikk og god musikk.
 
Arbeidsoppgaver:
• Ansvaret for det redaksjonelle innholdet.
• Forme en god sendeplan (i samarbeid med redaksjonrådet).
• Søke om midler til prosjekter og serier.
 
Redaktør har ansvar for å skape et godt sosialt og faglig miljø på radioen. Sammen med redaksjonsrådet arrangerer du journalistkurs for nye medlemmer og tar imot piloter for nye programmer.
Redaktøren deltar i søknadsprosesser om prosjektmidler og driftsstøtte, og følger opp at prosjektene blir gjennomført og rapportert på. Dette gjøres i samarbeid med daglig leder og styret.
 
Redaktørvervet lønnes med fakturerbart honorar. Redaktøren må kunne sette av minst 20% av tiden sin til dette arbeidet, og regne med at det blir noe kvelds- og helgeaktivitet.
 
Skriv litt om din interesse og legg ved CV til redaktor@radiorakel.no senest 2 februar. Intervju blir 3 februar.
Written By
More from Heid Jerstad

‘Valget’ – vår nye serie om det å velge bort barn

Du hører dokumentarserien 'Valget' her på radiOrakel FM 99,3. Serien er laget...
Read More