Vil du bli radiOrakels nye Musikkredaktør?

radiOrakel er nå på utkikk etter en ny musikkredaktør – og det kan bli deg! Som musikkredaktør hos radiOrakel har du ansvar for de månedlige spillelistene, veiledning av redaksjoner rundt spørsmål knyttet til musikkavspilling og musikkutvalg, og praktiske oppgaver som å ta imot promo- og presse-mail, og rapportere månedlig til Tono. I ordene til vår fantastiske avtroppende musikkredaktør Henrik Lesjø: radiOrakel har prydet radiobølgene i mang en årrekke. Variert, eklektisk og eksperimentell musikk fra flere verdenshjørner har lenge vært vårt kjennetegn. Musikkredaktøren skal ivareta radiOrakels musikkprofil. Det gjøres ved å fylle FM-båndet med glitrende toner i radiOrakels spillelister på lufta, daglig.

Andre relevante oppgaver som musikkredaktør kan også være å dekke konserter eller utgivelser journalistisk, komme med anmeldelser, og delta på relevante bransje-arrangementer og lignende.

Vervet som musikkredaktør er et betalt frivillig verv, som kompenseres med et årlig honorar. Du har ikke faste arbeidstider, men er selv ansvarlig for å ferdigstille alle nødvendige og relevante arbeidsoppgaver i god tid før frister. Som ny musikkredaktør hos radiOrakel vil du også få muligheten til å være med å forme utviklingen av vervet, og dermed også dine egne arbeidsoppgaver og ansvarsområder!

Hvem søker vi?

radiOrakel er verdens eldste kvinnedrevne feminist-radio, og vi ser etter noen som har lyst til å arbeide i tråd med våre retningslinjer og vedtekter. I tillegg er det fint om du er:

  • Opptatt av musikk, og i stand til å finne frem til nye spennende artister og band. Du må også ha en viss forståelse for radiOrakels eksisterende musikkprofil.

  • Være strukturert og selvgående.

  • Like å arbeide i et variert miljø, med et stort spenn i redaksjonelt innhold.

  • Ha en positivt og inkluderende innstilling til deg selv og andre.

Musikkutdanning eller journalistutdanning er ikke et krav! Oppstart er 01. oktober 2021 med varighet ut 2022. Du vil få opplæring i alle nødvendige og relevante oppgaver før tiltredelse. Send en kort søknad og CV til redaktor@radiorakel.nosøknadsfristen er 06. september 2021! 

Ta også gjerne kontakt om du skulle ha noen spørsmål utover det som er beskrevet her!

More from Hanne Rye Hanssen, Ansvarlig Redaktør radiOrakel

Spesialsending: O.J.A.I. (Office for Joint Administrative Intelligence)

GODT OG BLANDET/ Mandag 25.oktober 20.00-21.00. Reprise torsdag 28.oktober 13.00-14.00 RadiOrakel presents...
Read More