Vil du bli radiOrakel’s nye daglig leder?

radiOrakel, Norges eneste og verdens eldste feministradio, sender 144 timer hver uke på FM 99,3. Vi er en frivillig medlemsorganisasjon med over 100 medlemmer, formålet vårt er å bekjempe diskriminering og fremme likestilling, med særlig vekt på å gi kvinner og minoritetskjønnede plass i media.Mange av våre tidligere medlemmer arbeider i dag i riksdekkende media, både som profilerte ansikter og bak kulissene.

radiOrakel søker nå ny daglig leder og ser etter en person med bredt interessefelt, nysgjerrighet og teft for gode løsninger. Forventet arbeidsmengde er på ca 20 % eller en dag i uka. Arbeidstiden er fleksibel, men noe kveldstid går med. Lønn / honorar etter avtale.

Daglig leders ansvar inkluderer – men er ikke begrenset til – regnskap, søknader, medlemslister, forefallende driftsoppgaver, innkjøp, etc. Det er en fordel med innsikt i organisasjonsarbeid, redaksjonelt arbeid, lydteknikk og andre fagområder, men ikke en forutsetning. Innkjøp av utstyr gjøres i samarbeid med redaktør, teknisk sjef eller IT-sjef. Opplæring vil bli gitt.

Som daglig leder i radiOrakel vil du få verdifull erfaring med å drifte en mellomstor organisasjon og kan styrke CV’en med verdifull erfaring fra et levende miljø. Send din søknad og CV i dag til dagligleder@radiorakel.no

(søknadsfrist 2 februar)

 

Written By
More from Heid Jerstad

‘Valget’ – vår nye serie om det å velge bort barn

Du hører dokumentarserien 'Valget' her på radiOrakel FM 99,3. Serien er laget...
Read More