Vi vant årets hederspris!

Under utdelinga av Prix Radio (radio-Norges helt egne Oscar) fredag 30. september vant RadiOrakel årets hederspris! Vi er dypt takknemmlige og utrolig lykkelige for å ha fått denne anerkjennelsen! Det bidrar til at vi vil fortsette å jobbe så hardt vi kan for å lage verdens beste radio!

I følge juryens begrunnelse tildeles RadiOrakel prisen for:«en formidabel og viktig jobb for å øke kvinneandelen i norsk radio. I
tillegg har årets prisvinner utmerket seg ved å alltid levere radio av ypperste kvalitet, og det til tross for begrensede midler».

Siden 1982 har RadiOrakel bidratt til å øke kvinners representasjon i media. Vi har utdannet journalister og teknikere, og vært et alternativ til stereotype fremstillinger av kjønn. I følge Global Media Monitoring Project er kvinner fortsatt underrepresentert i norsk media. Dette betyr at vårt arbeid fortsatt er viktig i det norske medielandskapet.

Det var vår eminente redaktør, Sigrun Sæbø Åland, som mottok prisen på vegne av rundt 100 dedikerte og fantastiske medarbeidere. Vi er stolte over denne påskjønnelsen som viser at vårt arbeid blir lagt merke til. Vi ønsker å bruke prisen som en inspirasjonskilde, for å fortsette vårt arbeid for å fremme kvinner i media, og produsere radio med den skeive vinklingen som har gitt våre lyttere en enestående radio-opplevelse de siste 30 årene.

Takk!

Written By
More from Admin

Sommerradio i gang igjen!

Lurer du på hva dere skall gjøre i Sommer? Fra mandag 5...
Read More

1 Comment

Comments are closed.